Trainer Organizen op de zakelijke markt Karen VisserTrainer: Karen Visser

Wil je graag de zakelijke markt op, maar twijfel je over je aanpak of voel je je nog wat onzeker? Zou je graag meer concrete handvatten willen zodat je zelfstandig aan de slag kunt?

 Tijdens deze trainingsdag leer je alles over hoe een organizer op de zakelijke markt te werk gaat. Je ontdekt wat er nodig is om je doelgroep(en) te bereiken en te bedienen met trainingen, workshops en 1-op-1 ondersteuning. Je gaat naar huis met een schat aan instrumenten en het gevoel dat je er klaar voor bent.

Aan de slag op de zakelijke markt

Deze dag verkennen we de zakelijke markt en de rol van de professional organizer op de werkvloer. De opzet is tweeledig; in het eerste deel ligt de nadruk op de relevante ontwikkelingen in de zakelijke markt en hoe die kansen bieden.

Want de zakelijke markt is breed; van grote overheidsorganisatie tot ZZP-er. Waar sluit jouw profiel het beste bij aan en voor welke problemen ga jij een oplossing bieden? Met welke marketingmix ga je jouw doelgroep benaderen en welke producten en diensten ga je aanbieden?

In het tweede deel kijken we naar het moment dat je bij je klant aan de slag gaat. We reflecteren op de benodigde vaardigheden die jij inbrengt en hoe je stapsgewijs te werk gaat bij je intake en begeleiding. Ook laten we zien welke tools en technieken je kunt inzetten op de werkvloer, voor het managen van tijd, taken, e-mail, informatie, agenda en energie.

Met het handige stappenplan voor de begeleiding van een zakelijke klant en het overzicht van tools en technieken ben je klaar om zelf je eerste stappen te gaan zetten in de praktijk.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een schat aan informatie over je doelgroep en wat daar speelt, plus een goed beeld hoe jouw bedrijf daarin een rol kan gaan spelen. Je krijgt veel praktische tips en handreikingen.

Een prachtig naslagwerk om je toolkit compleet te maken is Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren van Martine Vecht (Business Contact, 2018). Dit boek krijg je toegestuurd wanneer de trainingsdag definitief is; op de dag zelf ontvang je de reader en syllabus van deze training.

Na afloop van deze dag

  • Ken je de belangrijkste ontwikkelingen op de moderne werkvloer die voor jouw vak relevant zijn en hoe jij daarop kunt aansluit met je eigen aanbod;
  • Weet je aan welke vaardigheden zakelijke klanten behoefte hebben en hoe jij daarin stapsgewijs te werk gaat met je begeleiding;
  • Ken je de tools en technieken waarmee je de zakelijke markt optimaal kunt ondersteunen bij de uitdagingen die je klant ervaart;
  • Heb je meerdere werkvormen en checklists om concreet met je klant aan het werk te gaan.

Over de trainer

Karen Visser (New Broom) is werkplektrainer en professional organizer. Ze leert mensen slimmer werken, op een manier die bij ze past, zodat ze met meer plezier productief zijn. Karen is auteur van diverse boeken, waaronder FinalDefV3, Digitaal opruimen voor de creatieve industrieProductiever werken met meer energie en Vandaag begin ik echt: je uitstelgedrag de baas. Eind 2020 verschijnt haar nieuwe boek Filter de wereld: informatieoverload als moderne ziekte.

Kosten
De kosten voor deze trainingsdag zijn € 350,- excl. 21% btw. Dit is inclusief lunch, trainingsmateriaal, Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren en een voorbereidingsopdracht. Vragen over de inhoud? Bel of mail Karen: 06 52 64 52 83 – karen@newbroom.nl.

Direct aanmelden

Speciaal aanbod
Deze training maakt deel uit van het Keuzeblok Speciale Doelgroepen. Dit blok bestaat uit drie trainingsdagen naar keuze uit ons aanbod van trainingen over een speciale niche of techniek. Profiteer van extra begeleiding en een korting tot wel 15% per trainingsdag. Meer informatie: Keuzeblok Speciale Doelgroepen.

Datum en tijd:
09/11/2020: 09:30 - 16:30

Locatie:
Vergadercentrum Vredenburg
Vredenburg 19
3511 BB Utrecht


Kosten:
€ 350,- excl. 21% btw, inclusief lunch, materialen en boek


Literatuur:
Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren (inbegrepen)