Je bent als professional organizer actief op de zakelijke markt en hebt er behoefte aan om ervaringen te delen en gezamenlijke uitdagingen te bespreken? Kom dan naar deze bijeenkomst voor zakelijke organizers. Op 16 november gaan we in Utrecht met elkaar in gesprek over wat we doen, hoe we werken, met wie we samenwerken en wat we daarbij tegenkomen. Dankzij het interactieve programma is er veel gelegenheid om van gedachten te wisselen.

verbindingAls professional organizer in de zakelijke markt werk je hoogstwaarschijnlijk alleen. Soms zijn je opdrachten rechttoe rechtaan, maar waarschijnlijk zit je ook wel eens te puzzelen op je aanpak. Je hebt succes, maar maakt ook fouten. Je leert, maar loopt ook wel eens tegen muren aan. Hoe doen anderen dat, vraag je je soms af. Daar krijg je tijdens deze dag zeker antwoord op.

Programma

  • Welkom en introductie
  • Ter kennismaking. Uitwisseling over het aanwezige producten- en dienstenaanbod.
  • Met wie krijg je te maken bij je klant (HR, RvB, bedrijfsarts etc.)? Een interactieve werkvorm met veel ruimte voor het delen van ervaringen, do’s en dont’s.
  • Lunch
  • Energizer Spannend om tijdens een training een energizer te doen? Cathy Hoekstra draait haar hand er niet voor om. Meedoen en ervaren.
  • Grote trajecten: hoe pak je dat aan? Petra Bosch heeft meer dan 15 jaar ervaring met grotere opdrachten. Ze vertelt hoe dat begon, met wie ze samenwerkt en hoe ze aan klanten komt.
  • Wat zou jij doen? In deze rubriek in de Volkskrant geven lezers andere lezers advies bij een dilemma. Wij vertaalden deze werkvorm naar organizing-dilemma’s, en bespreken ze in groepjes.
  • Durf te vragen of wat ter tafel komt
  • Evaluatie en afsluiting

De begeleiding van de werkvormen is in handen van Karen Visser en Martine Vecht, maar verder is het een bijeenkomst voor en door organizers. Kennisdelen staat centraal. De bevindingen van deze dag worden na afloop uitgewerkt en rondgestuurd.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersactiviteit vindt plaats in het Vergadercentrum Vredenburg in Utrecht, vlakbij het Centraal Station. Datum: vrijdag 16 november van 10:00 tot 16:00 uur. De kosten: € 75,00 incl. 21% btw inclusief lunch voor de hele dag.

Helaas: het maximum van 20 deelnemers is inmiddels bereikt. Toch meedoen? Stuur een mailtje naar info@schoolvoororganizing.nl, dan zetten we je op de wachtlijst.

Datum en tijd:
16/11/2018: 10:00 - 16:00

Locatie:
Vergadercentrum Vredenburg
Vredenburg 19
3511 BB Utrecht


Kosten:
75,00 incl. btw


Literatuur:
geen