batterij opladenHeb je een klant, een collega of een medewerker met stressklachten? Of iemand in je nabijheid waarover je je zorgen maakt? Dat is best lastig. Aan de ene kant weet je dat langdurige stressklachten tot uitval kunnen leiden. Aan de andere kant wil je iemand ook geen probleem aanpraten. Hoe hoe ernstig zijn die stressklachten nou precies?

Zelf zijn gestreste mensen in elk geval geneigd de boot af te houden en te denken dat het wel los zal lopen. Maar risico’s inschatten wordt steeds moeilijker naarmate je hoofd en agenda vollopen. Hoe geef je mensen meer inzicht en motiveer je hen om in actie te komen? Daar gaat dit webinar over.

In dit webinar leer je zorgwekkende stress herkennen. Je krijgt een paar fijne instrumenten om inzichtelijk te maken dat je best veel kunt doen om te voorkomen dat iemand overspannen of burn-out raak. Ook leer je hoe je het onderwerp bespreekbaar kunt maken zonder iemand een probleem aan te praten. Aan het einde van dit webinar durf je het steviger en stelliger aan te kaarten als je je zorgen maakt, en kun je concrete tips geven om in actie te komen. Met de juiste kennis en aanpak kun je uitval helpen voorkomen.

Wie is de workshopleider?
Martine Vecht houdt zich al jaren bezig met burn-outpreventie. Op een praktische manier helpt ze mensen aan meer grip op tijd en taken. Hierdoor groeit hun zelfvertrouwen, leren ze meer regelruimte creëren en kunnen ze meer aan. Martine begeleidt mensen die bang zijn om burn-out te raken en schreef haar bachelorscriptie over proactief burn-out preventiegedrag. Op het moment ontwikkelt ze bij de Alrijne Zorggroep een interventie om werkdruk te verlagen in het kader van haar master Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Open Universiteit.

Meedoen met deze expertsessie over burn-outpreventie
De expertsessie is geschikt voor een brede doelgroep. Organizers of coaches die klanten begeleiden, leidinggevenden of mensen die zich zorgen maken over iemand. Het webinar vindt online plaats via Zoom op donderdagdagavond 16 september 2021 van 19:30 tot 21:00 uur. De kosten: € 47,00 (vrijgesteld van btw). Je betaalt van tevoren per IDEAL en kunt direct je btw-factuur downloaden. Verhinderd? Schrijf je dan toch in en ontvang de opname en de hand-out achteraf.

INSCHRIJVEN

Datum en tijd:
16/09/2021: 19:30 - 21:00


Kosten:
47,- (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen