PowervrouwHet kan een hele worsteling zijn om je bedrijf in organizing dienstverlening van de grond te krijgen. Er zijn zoveel vragen die je alléén moet zien te beantwoorden. Zou het niet prettig zijn als er een netwerk was met gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, inspiratie op te doen en kennis te delen specifiek gericht op het ondernemen als organizer?

Als het antwoord hierop ‘ja’ is, kom dan naar de Ondernemersochtend voor organizers. Een maandelijks terugkerende werkochtend waar je collega’s kunt ontmoeten, kennis kunt opdoen over een specifiek thema, samen of alleen aan je doelen kunt werken en ervaringen kunt delen. Op 11 oktober staat Dromen, durven, DOEN! centraal.

En nu: Actie!
Sinds januari verzorgt de School voor Organizing ondernemersochtenden – en met groot succes. Allerhande interessante thema’s zijn de revue gepasseerd. Maar informatie verzamelen kan ook een valkuil zijn, een manier om niet aan de slag te gaan… Dus wat je ook lastig vind aan het ondernemerschap: je gaat het vandaag DOEN! Prospects nabellen is, aan je website werken, je contentkalender maken of je relatiebestand bijwerken. Als je er niet uitkomt zijn er collega’s om steun of advies aan te vragen.
De ochtend begint met een rondje acties delen en eindigt met een rondje successen vieren. Tot slot blikken we vooruit naar 2017. Gaan we door met de ondernemersochtenden, en zo ja, met welke onderwerpen? De ervaring leert dat als je iets oppakt, je er zelf ook veel van leert. Dus wie weet…

Voor wie?
Iedereen die het prettig vindt om op gezette tijden aan zijn/haar bedrijfsdoelen te werken, wil netwerken met collega’s of steun/ideeën/inspiratie zoekt bij het uitbouwen van zijn of haar bedrijf is welkom tijdens deze ochtenden. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om je kennis te delen en een actieve bijdrage te leveren. Je hoeft niet eerder te zijn geweest om aan deze ochtend deel te nemen.

Organisatie en kosten
De Ondernemersochtenden vinden plaats in Utrecht van 9:30 tot 12:30 uur. De kosten: € 25,- incl. 21% btw. Dat is inclusief zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren en ontvangt hiervoor op de dag zelf een bewijs van betaling. Er is plaats voor circa 16 personen.

[button href=”https://www.schoolvoororganizing.nl/aanmelden/” title=”Aanmelden” target=”blank” shape=”square” size=”mini” block=”false” circle=”” icon_only=”” info=”” info_place=”top, right, bottom, left” info_trigger=”hover, click, focus” info_content=””] DIRECT AANMELDEN[/button]

NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je annuleren na aftrek van administratiekosten ad € 10,-. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

 

Datum en tijd:
11/10/2016: 09:30 - 12:30

Locatie:
Restaurant Se7en
Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht


Kosten:

Literatuur:
alternative text