workshop InstagramSteeds meer content wordt gedeeld via Instagram, een social media platform waarop je foto’s, tekst en video’s kunt plaatsen. Het is een mooi medium om (het resultaat van) je diensten te tonen. En Instagram leent zich ook goed voor het delen van ‘stories’: de verhalen achter je bedrijf. Dat kan je zomaar veel volgers opleveren! Ben je benieuwd of Instagram iets voor jouw bedrijf is? Wil jij leren hoe Instagram werkt en wat je er allemaal mee kan? Dan is dit de workshop voor jou.

Wat gaan we doen?
Deze workshop is heel praktisch van aard. Aan de hand van voorbeelden leer je wat wel en wat niet werkt in Instagram. Zo ontdek waarvoor je Instagram kunt inzetten en hoe dat moet. Je krijgt voldoende basiskennis aangereikt om het medium na afloop te kunnen inzetten als social mediakanaal voor jouw bedrijf. Het tempo is pittig, maar na afloop kun je alles nog eens terugkijken en -luisteren.

Tijdens de workshop leer je:

 • Wat Instagram is
 • Hoe Instagram werkt
 • Wat je via Instagram kunt bereiken
 • Hoe je foto’s kunt posten
 • Hoe hashtags werken
 • Wat Instagram Stories zijn en wat alle mogelijkheden daarvan zijn
 • Hoe je video kunt gebruiken via Instagram
 • Waar je de statistieken van je account kunt vinden
 • Hoe de koppeling met je Facebook bedrijfspagina werkt
 • Met welke programma’s je posts en stories kunt inplannen
 • En heel veel tips en trucs

Goed om te weten
Als je aan deze workshop mee wilt doen is het handig als je een zakelijk Instagramaccount hebt of voor de gelegenheid aanmaakt. Schrijf je je in, dan ontvang je ongeveer een week van tevoren uitleg over hoe je dit doet, of hoe je je privéaccount omzet in een bedrijfsprofiel. Zorg verder dat je een opgeladen telefoon bij je hebt met de Instagram app hierop geïnstalleerd, want je gebruikt dit medium vooral via je telefoon.

Wie is de workshopleider?
Yvette Vermeulen van Simple Organizing is groot fan van Instagram en haalt er regelmatig klanten uit. Zij weet dus als geen ander hoe je als organizer Instagram kunt inzetten. Daarnaast was Yvette ook lid van het Instagram-team van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Yvette vlogt dagelijks op Instagramstories. Wil je dus alvast wat ideeën opdoen, bekijk dan vooraf haar Instagramaccount: @simpleorganizing.nl.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersochtend vindt plaats op dinsdagochtend 21 juni van 10:00 tot 11:30 uur via Zoom. De kosten: € 25,00 vrijgesteld van btw. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Ongeveer een week van tevoren krijg je per mail meer informatie over het installeren van een account en het meedoen aan het webinar.

 

Datum en tijd:
21/06/2022: 10:00 - 11:30


Kosten:
€ 25,- (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen