Online kennismaking School voor Organizing

Ben je benieuwd wat de School voor Organizing nou precies doet, en overweeg je hier scholing te volgen? Schrijf dan in voor onze informatiebijeenkomst en ontdek wat bij je past.

De School voor Organizing is een opleidingsinstituut voor professional organizers. Ben je leergierig, wil je succesvol worden in je vak en houd je van sparren met collega’s, dan vind je bij ons instituut de kennis, inspiratie en de handvatten om jezelf verder te ontwikkelen als persoon en als professional.

We bieden een basistraining voor organisatietalenten in loondienst en vakopleidingen voor organizers die willen professionaliseren. Zo kun je bij ons een erkende registeropleiding op Post-HBO niveau volgen zodat je jezelf Senior Professional Organizer mag noemen. Maar we organiseren ook laagdrempelige online webinars: ondernemersactiviteiten om jezelf en je onderneming te positioneren en expertsessies waarbij we deskundigen aan het woord laten. Verder versturen we eens per maand een nieuwsbrief met prikkelende blogs, aandacht voor ontwikkelingen in ons vakgebied en leuke acties. Onze missie is kennis en ervaring over ons vakgebied te verzamelen zodat we niet allemaal steeds opnieuw het wiel hoeven uit te vinden.

Online informatiebijeenkomst

Ben je toe aan verdieping, wil je je specialiseren, heb je een zetje nodig om nu echt met je organizingactiviteiten door te pakken, of ben je gewoon nieuwsgierig naar het aanbod? Dan nodigen we jou van harte uit ons te leren kennen! Haak aan bij onze online informatiebijeenkomst op woensdagochtend 6 oktober om 10:00 uur. Oprichtster Martine Vecht vertelt dan wat er bij de School te leren valt en welk aanbod bij welk ervaringsniveau past.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Meld je aan via dit inschrijfformulier en bewaar de registratielink. Kort van tevoren ontvang je een reminder en kun je alvast vragen stellen. Kun je niet? We organiseren deze bijeenkomst ook op 2 november. Of schrijf je in en beluister de opname terug.

Datum en tijd:
06/10/2021: 10:00 - 11:30


Kosten:
gratis


Literatuur:
geen