Ben je werkzaam als professional organizer en merk je dat het organiseren van tijd, taken, informatie, spullen of papieren extra moeilijk gaat bij jouw klant? Dan is er dikwijls sprake van een of meer zwakke executieve functies. Wil jij je klant helpen om deze vaardigheden te versterken? Volg dan dit interactieve webinar met trainer Josanne de Graaf en maak kennis met deze nuttige theorie over doelgericht gedrag.

Executieve functies zijn de mentale processen die ervoor zorgen dat we kunnen redeneren, ons gedrag kunnen sturen en de informatie die daarbij nodig is paraat hebben. Maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend en dat herken jij misschien ook wel bij jouw klant.

Kenmerken

Tijdens jouw begeleiding kom je vaak in contact met klanten met bijvoorbeeld zwakke organisatievaardigheden (en dus een rommelige omgeving). Vooral klanten die zich herkennen in de kenmerken van (of de diagnose hebben gekregen) AD(H)D, autisme of hoogbegaafdheid lopen hierdoor soms tegen de grenzen van hun kunnen aan. Deze groep kun jij als organizer natuurlijk heel goed helpen en adviseren!

Waardevolle tips

Tijdens dit webinar laten we je kennis maken met wat executieve functies zijn en delen we waardevolle tips die je direct de volgende dag al kunt toepassen bij klanten om hen te helpen deze vaardigheden te versterken. Dit doen we bijvoorbeeld aan de hand van een casus. We leggen je ook uit wat je kunt doen om jezelf als organizer hier verder in te scholen.

Expert Josanne

Josanne de Graaf is ruim 25 jaar werkzaam in het (basis)onderwijs. Zo’n 7 jaar geleden startte zij haar bedrijf Docentmentor. Ze wil binnen het onderwijs bijdragen aan het vergroten van het werkplezier van docenten en leerkrachten door hun eigen executieve functies te versterken. Inmiddels is Josanne expert op dit gebied, niet alleen voor medewerkers binnen het onderwijs maar ook voor zzp’ers en vraagbaak voor HR-professionals.

Gratis deelnemen

Wil je meer weten over executieve functies, dan nodigen we jou van harte uit bij dit gratis webinar op donderdagochtend 29 augustus van 10:00 – 11:00 uur. Meld je aan via dit online inschrijfformulier en bewaar de registratielink. Een paar dagen van tevoren ontvang je een reminder en kun je alvast vragen stellen. Kun je 29 augustus niet aanwezig zijn? Schrijf je dan toch in en beluister de opname terug.

Datum en tijd:
29/08/2024: 10:00 - 11:00


Kosten:
gratis


Literatuur:
geen