Hanneke Andringa

Ben jij bezig met je online-marketing- en verkoopstrategie en wil je weten wat voor rol LinkedIn daarin kan spelen? Wil je zichtbaarder zijn  en zoek je tips? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je nog meer kunt doen met LinkedIn behalve een profiel aanmaken en af en toe scrollen op de tijdlijn? Tijdens dit webinar krijg je antwoord op al je vragen.

Platform van betekenis
Als jij met klanten in contact wil komen op basis van je kennis en visie, in een professionele en betrouwbare omgeving, dan is LinkedIn een platform dat je zeker moet overwegen. Met dik zes miljoen leden en ruim vier miljoen maandelijkse bezoekers in Nederland alleen al is het een bron van know-how en waardevolle contacten. Niet verwonderlijk dat het aantal bezoekers blijft groeien terwijl steeds meer mensen Facebook verlaten.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop ga je niet alleen sleutelen aan je LinkedIn profiel, maar ook aan je contentmarketing en hoe jij in beeld blijft bij mogelijke klanten en doorverwijzers. Je wordt aan het denken gezet over wat je wilt uitstralen online en hoe je  een goede indruk geeft van jouw expertise. Je logt uit met een geactualiseerd LinkedIn profiel en krijgt na afloop een handig document om de puntjes op de i te zetten.

De workshop is geschikt voor jou als je:

  • nu passief aanwezig bent op LinkedIn en zichtbaarder wilt worden
  • een profiel wilt dat een goede eerste indruk geeft
  • en ook als je al redelijk actief bent maar er nog geen waardevolle contacten uithaalt
  • en je wilt weten wat er allemaal nodig is voor een goede LinkedInstrategie

De ochtend is een mix van theorie en praktisch bezig zijn, luisteren en meteen doen. Je krijgt ‘les’ van Hanneke Andringa, ondernemerscoach en LinkedIn strateeg bij Zorgeloos Ondernemen. Zij helpt bevlogen professionals om ook als ondernemer te excelleren en specialiseerde zich in LinkedIn.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersochtend vindt plaats op donderdagochtend 3 juni van 10:00 tot 11:30 uur via Zoom. De kosten: € 25,00 vrijgesteld van btw. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Ongeveer een week van tevoren krijg je per mail meer informatie over het installeren van een account en het meedoen aan het webinar.

Datum en tijd:
03/06/2021: 10:00 - 11:30


Kosten:
€ 25,- (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen