Moeiteloos klanten werven

Je bent het afgelopen jaar gestart als professional organizer of je wilt binnenkort gaan starten. Het beroep is je op je lijf geschreven. Maar jezelf en je dienst verkopen: dat lijkt je knap lastig. Hoe kom je in beeld bij mensen die je nodig hebben? Wat moet je daar allemaal voor doen en wat werkt wel en wat niet? We vertellen je er tijdens deze workshop alles over.

Er zijn ontzettend veel manieren om in contact te komen met potentiële klanten, maar ze vallen allemaal onder de noemer ‘acquisitie’. Veel kleine zelfstandigen zweten peentjes bij het woord alleen al, en daarom krijg je van de School voor Organizing een steuntje in de rug bij deze lastige leuke kant van het ondernemerschap. Zodat je goede plannen en leuke ideeën ook echt gaat uitvoeren.

Wat gaan we doen?
We reiken je heel veel ideeën aan om beter in beeld te komen en te blijven bij potentiële en bestaande klanten, maar helpen je ook kiezen, want je kunt nu eenmaal niet alles doen. Je hoort van twee ervaren ondernemers hoe zij aan opdrachten komen in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw ervaringen!

Tijdens de workshop leer je:

  • Wat je in elk geval op orde moet hebben voor je start met werven
  • Waarom het nuttig is om voor een niche te kiezen (en wat de jouwe zou kunnen zijn)
  • 75 manieren om klanten te werven (écht!) – en een plan om hiermee aan de slag te gaan
  • Hoe je je laat zien op social media – terwijl je toch dicht bij jezelf en je doelgroep blijft
  • … én hoe je van 100-en-1 plannen tot actie komt

Wie zijn de workshopleiders?
Martine Vecht, oprichter van de School voor Organizing, was echt niet van de ene op de andere dag succesvol. Gaandeweg vond ze haar eigen ‘tone of voice’  en dat leidde tot een volle agenda.

Lammy Wolfslag van Mijn opruimcoach wordt vaak gebeld door startende organizers die een kopje koffie met haar willen drinken. Niet gek, want Lammy kom je dikwijls tegen in de media en ze heeft werk in overvloed. Deze ochtend mag je haar het hemd van het lijf vragen.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersochtend vindt plaats op woensdag 15 maart van 10:00 tot circa 12:00 uur via Zoom. De kosten: € 25,00 vrijgesteld van btw. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Ongeveer een week van tevoren ontvang je een link om je bij webinartool Zoom te registreren en verdere informatie.

 

Datum en tijd:
15/03/2023: 10:00 - 12:00


Kosten:
€ 25,00 (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen