Slimmer werken in de cloud

Met Microsoft Teams werken mensen samen aan bestanden en communiceren ze vanuit één platform. In veel organisaties kan het al, maar er wordt nog weinig gebruik van gemaakt. Als business organizer help je organisaties om slimmer te werken. Daarom maak je tijdens deze workshop kennis met de mogelijkheden van Microsoft Teams en leer je welke voordelen het je klanten op kan leveren.

Werknemers gebruiken al jaren programma’s om gemakkelijk te chatten, bellen en vergaderen. De overgang naar vergelijkbare vormen van communicatie op het werk is een natuurlijke volgende stap voor werknemers die voornamelijk op mobiele apparaten werken, direct communiceren en op verschillende locaties werken.

Maar… onbekend maakt onbemind! Daarom is het goed dat jij als business organizer op de hoogte bent van de mogelijkheden, zodat je de klant kunt helpen. Volg je deze workshop, dan ga je naar huis met veel informatie en een goed beeld van de mogelijkheden van Microsoft Teams.

Tijdens de workshop behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

• Uitleg mogelijkheden Microsoft Teams (online, mobile app, dekstop app)
• Chatten, communiceren (vervanging Skype) en meetings/agenda
• Teamwork door middel van kanalen, persoonlijke omgevingen en apps
• Samenwerken met mensen buiten de organisatie (inclusief privacy-issues)
• Toepassingen voor de business organizer

Deze workshop wordt verzorgd op de locatie van Synlogic in Zwolle, een bedrijf dat zich specialiseert in innovatieve cloudoplossingen. Synlogic verzorgt vaker workshops, maar deze workshop is helemaal toegespitst op de business organizer, die niet in de organisatie werkt maar ondersteunt bij slimmer en efficiënt werken.

Organisatie en kosten
Helaas, deze workshop is vol! Een tweede datum voor deze workshop is gepland op 27 augustus (onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen). Synlogic biedt deze workshop overigens ook als open inschrijving aan gemengde groepen, bekijk deze pagina.

Al ingeschreven, maar helaas verhinderd? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

 

Datum en tijd:
04/07/2019: 12:30 - 16:00

Locatie:
Synlogic
Branderweg 1H
8042 PD Zwolle

Kaart niet beschikbaar


Kosten:
€ 47,50 excl. 21% btw


Literatuur:
geen