Een blog schrijven is veel meer dan wat woorden op je toetsenbord wegtikken. Het gaat er om dat je vanuit je hart met je doelgroep communiceert! Het draait om het delen van informatie die mensen in beweging brengt, of het nu je ideale klant is of vakgenoten.

Online succes gaat hand-in-hand met succes hebben in de dagelijkse praktijk. Alleen moet je het niet aan het toeval overlaten en hopen dat het vanzelf wel goed komt. Het vraagt om een strategie, creativiteit en een grote dosis doorzettingsvermogen. En daar gaan we je bij deze workshop mee helpen!

Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil beginnen met bloggen of al wel blogt, maar niet tevreden is. Je vindt het bijvoorbeeld lastig om een onderwerp te kiezen, bent niet tevreden met het resultaat of merkt dat het echt uit je tenen moet komen. We gaan tijdens deze dag weer lekker aan de slag, dus neem je laptop mee zodat je het allemaal direct toe kunt passen!

Tijdens de workshop leer je:

  • Hoe start je met bloggen (technische specificaties)
  • Op wie ga je je richten met je blog
  • Ontdek jouw blogstijl
  • Bepalen van blogonderwerpen
  • Het promoten van je je blog
  • De opbouw van een goede blog
  • Tips om je schrijfspieren te trainen
  • Omgaan met weerstanden of geen zin
  • Het belang van blogs voor zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Deze ondernemersmiddag wordt gegeven door Manuela van Prooijen van Weblish Online Marketing & Services. Manuela helpt zelfstandig ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en geeft regelmatig workshops over dit onderwerp.

Vanwaar die Ondernemersactviteiten voor Organizers?
Ondernemen vergt veel doorzettingsvermogen. Vandaar deze laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkactiviteiten voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen. Hier vind je het overzicht van onze andere ondernemersochtenden.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersmiddag vindt plaats in Utrecht, op woensdagmiddag 12 september van 13:30 tot 16:30 uur. De kosten: € 35,00 incl. 21% btw, zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Er is plaats voor maximaal 12 personen.

NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

Datum en tijd:
12/09/2018: 13:30 - 16:30

Locatie:
Smart Business Park
Kanaalweg 18
3526 KL Utrecht


Kosten:
€ 35,00 incl. 21% btw


Literatuur:
geen