Moeiteloos klanten wervenStel je voor dat klanten werven je moeiteloos af gaat. Dat je elke week tijd maakt om aan je zichtbaarheid te werken en leads op te volgen. Dat van elke 20 acties die je uitzet, er ten minste één resultaat heeft, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je inkomen. Dat is een gaaf vooruitzicht, niet waar?

Er zijn heel veel manieren om dat doel te bereiken, maar ze vallen allemaal onder de noemer ‘acquisitie’. Veel kleine zelfstandigen zweten peentjes bij het woord alleen al, en daarom krijg je van de School voor Organizing een steuntje in de rug bij deze lastige leuke kant van het ondernemerschap. Vlak na de zomer nog wel, zodat je opgeladen en vol ideeën aan het najaar kan beginnen.

Wat gaan we doen?
Vandaag krijg je heel veel ideeën om beter in beeld te komen en te blijven bij potentiële en bestaande klanten. Je hoort van ervaren ondernemers hoe zij aan hun opdrachten komen en leert meer in detail hun aanpak kennen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw ervaringen! Je gaat naar huis met concrete plannen om meer, anders of op een betere manier te acquireren.

Tijdens de workshop leer je:

  • Wat je in elk geval op orde moet hebben voor je start met werven
  • Waarom het nuttig is om voor een niche te kiezen (en wat de jouwe zou kunnen zijn)
  • 75 manieren om klanten te werven (écht!) – en een plan om hiermee aan de slag te gaan
  • Hoe je je laat zien op social media – terwijl je toch dicht bij jezelf en je doelgroep blijft
  • Op welke manieren je allemaal in de media kunt komen
  • … én wat je zeker niet moet doen

Wie zijn de workshopleiders?
Martine Vecht, oprichter van de School voor Organizing, was echt niet van de ene op de andere dag succesvol. Gaandeweg vond ze haar eigen ‘tone of voice’  en nu zou ze zelf soms wel eens organizer willen. Met klanten werven heeft ze inmiddels 13 jaar ervaring.
Lammy Wolfslag van Mijn opruimcoach wordt steeds vaker gebeld door startende organizers die een kopje koffie met haar willen drinken. Niet gek, want Lammy kom je vaak tegen in de media en ze heeft werk in overvloed. Deze ochtend mag je haar het hemd van het lijf vragen.

Vanwaar die Ondernemersactiviteiten voor Organizers?
Ondernemen vergt veel doorzettingsvermogen. Vandaar deze laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkbijeenkomsten voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersochtend vindt plaats in Gouda, op dinsdagochtend 28 augustus van 10:00 tot 12:30 uur. De kosten: € 25,00 incl. 21% btw, zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling.

Helaas, deze activiteit is vol. Je kunt niet meer inschrijven.

Wil je gelijk doorpakken met je ondernemersvaardigheden? Meld je dan een dag erna in Wijk aan Zee, waar Marianne Winter je bij praat over de administratieve kant van het ondernemen tijdens deze Summer School. Deelnemers aan de ondernemersochtend Moeiteloos klanten werven krijgen 10 EURO korting op de prijs, met de kortingscode SVO180828 (tijdens de bestelling in de webwinkel te gebruiken).

Datum en tijd:
28/08/2018: 10:00 - 12:30

Locatie:
Bunnik Services
Stationsplein 7
Gouda


Kosten:
€ 25,00 incl. 21% btw


Literatuur:
geen