Ondernemersmiddag – SEO teksten schrijven

SEO teksten schrijvenHeb jij een WordPress website en schrijf je zelf je teksten? Waarschijnlijk weet je wel dat jouw pagina’s door Google geïndexeerd worden en dat het dus belangrijk is om in je tekst zoekwoorden te zetten die je klanten ook gebruiken. SEO betekent dat je je site zoekmachinevriendelijk maakt, zodat mensen die geïnteresseerd zijn in je dienst, daadwerkelijk op jouw site terecht komen.

Klinkt dat als abacadabra? Dat valt reuze mee, want tijdens deze ondernemersmiddag leer je er niet alleen over, je gaat het ook meteen toepassen, zodat je het voortaan zelf kunt.

Tijdens deze workshop legt Manuela van Prooijen van Weblish Online Marketing & Services ons stap voor stap uit wat SEO is, hoe je je teksten SEO-proof maakt en waarom dat zo nuttig is. Manuela helpt zelfstandig ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en geeft regelmatig workshops over dit onderwerp.

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zelfstandig zijn WordPress-website bijhoudt maar nog niet zoveel weet van SEO, of wel het een en ander weet, maar graag even ‘aangezwengeld’ wil worden. Tijdens Manuela’s uitleg ga je namelijk meteen aan de slag met je eigen site. Laptops en wachtwoorden mee dus!

Tijdens de workshop hebben we het over:

  • Wat SEO betekent;
  • Waarom al jouw online teksten SEO-vriendelijk zouden moeten zijn;
  • Welke zoekwoorden mensen gebruiken wanneer ze zoeken naar de producten of diensten die jij levert;
  • Waarom de Yoast plugin handig is;
  • Hoe je een echt goede SEO-tekst schrijft;
  • Welke andere zaken van invloed zijn op jouw online vindbaarheid.

Deze workshop leert je de basis van SEO teksten schrijven. Na het volgen van deze workshop weet jij precies hoe je beter wordt gevonden in zoekmachines, en hoe je gratis en voor nop meer verkeer op jouw website krijgt. Net als met alle andere online skills is het ook hier zaak om er gelijk mee aan de slag te gaan en te blijven.

Vanwaar die Ondernemersactiviteiten voor Organizers?
Ondernemen vergt veel doorzettingsvermogen. Vandaar deze laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse activiteiten voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersochtend vindt plaats in Utrecht, op maandagmiddag 14 januari van 13:30 tot 16:30 uur. De kosten: € 35,00 incl. 21% btw, zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling.

INSCHRIJVEN ONDERNEMERSACTIVITEIT

 NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

 

Datum en tijd:
14/01/2019: 13:30 - 16:30

Locatie:
Smart Business Park

Kaart wordt geladen...


Kosten:
35,- incl btw


Literatuur:
geen

2018-10-08T14:42:21+00:0014 jan 2019|Ondernemersactiviteit|