Mouwen opstropen

Negen op de tien Nederlanders is actief op social media, en bijna tien miljoen mensen hebben inmiddels een Facebookaccount. Als je online zichtbaar wilt zijn, is een zakelijke Facebookpagina dus zeker iets om te overwegen. Maar hoe gebruik je Facebook om je bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële klanten? Online kun je daar veel informatie over vinden, maar tijdens deze ondernemersochtend gaan we het allemaal ook echt dóén.

Voor wie
Eigenlijk kan iedereen die ‘iets met Facebook wil’ meedoen. Bijvoorbeeld omdat je al een Facebook bedrijfspagina hebt, maar er meer uit wilt halen. Of omdat je nu eindelijk de stap wil zetten om actief met Facebook aan de slag te gaan, maar koudwatervrees hebt. Tijdens de Boost je Facebook Businesspagina krijg je net dat laatste zetje. Eem paar uurtjes zijn namelijk al genoeg om een bestaande bedrijfspagina te verbeteren of een fonkelnieuwe businesspagina in te richten.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze interactieve workshop leer je alles over het opzetten, promoten en onderhouden van een Facebook  Businesspagina, en pas je tips direct toe. Je hoeft alleen je laptop mee te nemen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Je pagina inrichten en onderhouden
  • Goede en rechtenvrije plaatjes vinden of maken
  • Content creëren en updates inplannen
  • Pagina-statistieken analyseren en beïnvloeden
  • Diensten, Call to Actions en Events toevoegen

Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen en eigen tips te delen. Deze ondernemersochtend wordt begeleid door Facebookingewijde en collega-organizer Melissa Curran Kalker van sorted.by.Melissa.

Wat is een Ondernemersochtend voor Organizers?
De reeks Ondernemersochtenden voor Organizers zijn laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden bedoeld voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in organizing dienstverlening uit te bouwen, en die af en toe een klankbord zoekt. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Voor wie?
Iedereen die het prettig vindt om op gezette tijden aan zijn/haar bedrijfsdoelen te werken, wil netwerken met collega’s of steun/ideeën zoekt is welkom tijdens deze ochtenden. Of je nu al ervaren bent of niet. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om je kennis te delen en een actieve bijdrage te leveren. Misschien organiseer jij de volgende Ondernemersochtend?

Organisatie en kosten
Deze Ondernemersochtend vindt plaats in Amersfoort op maandag 13 februari van 10:00 tot 12:30 uur. De kosten: € 25,- incl. 21% btw, zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Er is plaats voor circa 16 personen.

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”10px”][vc_column fade_animation_offset=”45px”][button shape=”square” size=”small” float=”none” target=”blank” title=”Inschrijven ondernemersochtend” info_content=”” href=”https://www.schoolvoororganizing.nl/product/ondernemersochtend/” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””]INSCHRIJVEN ONDERNEMERSOCHTEND[/button][/vc_column][/vc_row]

 

NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

 

Datum en tijd:
13/02/2017: 10:00 - 12:30

Locatie:
Seats2Meet Amersfoort
Stadsring 2
Amersfoort


Kosten:

Literatuur:
alternative text