Google ToolsJe hebt een mooie website, dus je vindt het belangrijk dat die goed gevonden wordt. Met Google Tools kun je klikgedrag beïnvloeden en analyseren. Maar het is allemaal wel wat technisch en veel uitzoekwerk. Gelukkig, de School voor Organizing helpt je op weg met een workshop.

De insteek van deze workshop is om je meer inzicht te geven in welke Google Tools er zijn en hoe je deze als zelfstandige het beste kunt inzetten. Je leert het verschil tussen zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). En we kijken naar wanneer het voor jouw bedrijf interessant is om Google advertenties (Adwords) in te zetten. Bovendien leer je de webstatistieken van Google Analytics uitlezen zodat je hieruit waardevolle informatie haalt over hoe jouw website en eventueel jouw nieuwsbrief het doet.

Doelgroep
Als jij zelf je website onderhoudt, is deze workshop erg interessant voor je. Qua kennis ben je nog redelijk blanco (zo niet, dan is een intensieve Google Tools training geschikter voor je). We gaan tijdens deze dag weer lekker aan de slag, dus neem je laptop mee zodat je het allemaal direct toe kunt passen!

Tijdens de workshop leer je:

  • Welke voor jouw relevante Google Tools er zijn
  • Beter beoordelen of jij je meer moet richten op zoekmachineoptimalisatie of op Google Adwords
  • De weg vinden naar je webstatistieken
  • Zien met welke zoektermen mensen op Google zoeken Manuela van Prooijen
  • Hoe je met SEO je teksten beter kunt afstemmen op je doelgroep

Deze ondernemersmiddag wordt gegeven door Manuela van Prooijen van Weblish Online Marketing & Services. Manuela helpt zelfstandig ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en geeft regelmatig workshops over dit onderwerp via haar eigen bedrijf. Maar ze biedt ze ook graag aan via de School voor Organizing.

Vanwaar die Ondernemersactviteiten voor Organizers?
Ondernemen vergt veel doorzettingsvermogen. Vandaar deze laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersochtend vindt plaats in Utrecht, op donderdagochtend 14 december van 09:30 tot 12:30 uur. De kosten: € 35,00 incl. 21% btw, zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Er is plaats voor maximaal 12 personen.

Helaas, deze ondernemersochtend is VOL. Je kunt je wel op de wachtlijst laten zetten. Stuur dan een mailtje naar martine@schoolvoororganizing.nl

Datum en tijd:
14/12/2017: 09:30 - 12:30

Locatie:
Smart Business Park
Kanaalweg 18
3526 KL Utrecht


Kosten:
€ 35,00 incl. 21% btw


Literatuur:
geen