Nieuwsbrieven maken met MailchimpEen van de belangrijkste manieren om als ondernemer in contact te blijven met je klanten is: via een nieuwsbrief. Want ook al post je nog zo trouw op andere social mediakanalen: alleen jouw nieuwsbrief komt 100% zeker in de inbox van je klant. Zo kun je waardevolle content delen die je relaties anders misschien ontgaan, in beeld blijven als dienstverlener en natuurlijk jouw aanbod steeds weer opnieuw onder de aandacht brengen.

Bij de School voor Organizing werken we met Mailchimp, een mooi, handig en gratis programma met veel mogelijkheden. Tijdens deze ondernemersactiviteit leer je er alles (of in elk geval een heleboel) over van een ervaren ondernemer.

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die wil beginnen met het versturen van nieuwsbrieven via Mailchimp, of die al wel een account heeft bij Mailchimp, maar er nog niet veel mee doet. Je leert hoe je de basisopmaak van een nieuwsbrief maakt, hoe je een button op je website zet zodat mensen zich op je nieuwsbrief kunnen abonneren en hoe je een nieuwsbrief maakt die ook nog eens gelezen wordt. Neem je laptop mee zodat je het allemaal direct toe kunt passen!

Tijdens de workshop leer je:
– Hoe je je nieuwsbrief aan je website kunt koppelen (we oefenen met WordPress)
– Hoe je een template en ontwerp maakt voor de nieuwsbrief
– Hoe je nieuwsbrief een persoonlijke aanhef kunt geven
– Hoe je je nieuwsbrief eerst kunt testen en daarna versturen
– Tips hoe je het aantal inschrijvingen op je nieuwsbrief kunt vergroten

Deze ondernemersactiviteitwordt gegeven door Manuela van Prooijen van Weblish Online Marketing & Services. Manuela helpt zelfstandig ondernemers met het vergroten van hun online zichtbaarheid en geeft regelmatig workshops over dit onderwerp.

Vanwaar die Ondernemersactiviteiten voor Organizers?
Ondernemen vergt veel doorzettingsvermogen. Vandaar deze laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Organisatie en kosten
De workshop vindt plaats in Utrecht, op woensdagmiddag 15 mei van 13:30 tot 16:30 uur. De kosten: € 40,00 incl. 21% btw, zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling.

INSCHRIJVEN ONDERNEMERSACTIVITEIT

 NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

 

Datum en tijd:
15/05/2019: 13:30 - 16:30

Locatie:
Smart Business Park

Kaart wordt geladen...


Kosten:
40,- incl 21% btw


Literatuur:
geen