Mouwen opstropen

Sinds 2013 organiseert Yvonne de Bruin de Landelijke Loslaatdag. Een dag waarop organizers in heel Nederland tegelijkertijd workshops geven over het loslaten van spullen. Eén van de doelstellingen is om deelnemers in contact te brengen met organisaties die spullen een tweede leven geven. Maar het is ook een prachtig moment om je eigen organizingpraktijk onder de aandacht te brengen in jouw woonplaats of regio.

De eerstvolgende Landelijke Loslaatdag vindt plaats op 25 maart 2017. Overweeg jij om in jouw woonplaats een eigen editie van dit evenement te organiseren en wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Daarover vertelt Yvonne tijdens deze ondernemersochtend.

Opzet voor de Loslaatdag
De Landelijke Loslaatdag is een kant-en-klaar evenement. Je maakt gezamenlijk publiciteit en krijgt, in ruil voor een geringe bijdrage, hulp bij de organisatie van initiatiefneemster Yvonne de Bruin van Sloworganizing. Tijdens deze ochtend legt Yvonne uit waar je op moet letten bij de organisatie, hoe je zorgt voor publiciteit en deelnemers en hoe je een interessante en leerzame workshop geeft.

Na afloop heb je een draaiboek voor jouw succesvolle Loslaatdag, met een stappenplan voor de praktische organisatie, de werving van deelnemers en een opzet voor een eigen workshop. Yvonne vertelt je natuurlijk ook wat de samenwerking van organizers door heel Nederland je oplevert en hoe je mee kunt doen. Hier vind je daar alvast wat informatie over.

Wat is een Ondernemersochtend voor Organizers?
De reeks Ondernemersochtenden voor Organizers zijn laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden bedoeld voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in organizing dienstverlening uit te bouwen, en die af en toe een klankbord zoekt. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Voor wie?
Iedereen die het prettig vindt om op gezette tijden aan zijn/haar bedrijfsdoelen te werken, wil netwerken met collega’s of steun/ideeën zoekt is welkom tijdens deze ochtenden. Of je nu al ervaren bent of niet. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om je kennis te delen en een actieve bijdrage te leveren. Misschien organiseer jij de volgende Ondernemersochtend?

Organisatie en kosten
Deze Ondernemersochtend vindt plaats in Leiden op dinsdag 17 januari van 10:00 tot 12:30 uur. De kosten: € 25,- incl. 21% btw, zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Er is plaats voor circa 16 personen.

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”10px”][vc_column fade_animation_offset=”45px”][button shape=”square” size=”small” float=”none” target=”blank” title=”Inschrijven ondernemersochtend” info_content=”” href=”https://www.schoolvoororganizing.nl/product/ondernemersochtend/” lightbox_caption=”” id=”” class=”” style=””]INSCHRIJVEN ONDERNEMERSOCHTEND[/button][/vc_column][/vc_row]

 

NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

 

Datum en tijd:
17/01/2017: 10:00 - 12:30

Locatie:
De Plek Leiden
Kanaalpark 157
Leiden


Kosten:

Literatuur:
alternative text