PowervrouwHet kan een hele worsteling zijn om je bedrijf in organizing dienstverlening van de grond te krijgen. Er zijn zoveel vragen die je alléén moet zien te beantwoorden. Zou het niet prettig zijn als er een netwerk was met gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, inspiratie op te doen en kennis te delen specifiek gericht op het ondernemen als organizer?

Als het antwoord hierop ‘ja’ is, kom dan naar de Ondernemersochtend voor organizers. Een maandelijks terugkerende werkochtend waar je collega’s kunt ontmoeten, kennis kunt opdoen over een specifiek thema, samen of alleen aan je doelen kunt werken en ervaringen kunt delen. Op 21 juni is het thema: waardebepaling.

Wat ben je waard?
Het is best lastig om je tarief te bepalen. Wat ben je waard? Naar welk inkomen streef je? Reken je een uurtarief of bied je producten aan, en welke producten dan precies? Yvette Vermeulen en Annemieke Belgraver deden stevig vooronderzoek. Je hoort wat organizers gemiddeld vragen, hoe je je tarief opbouwt en hoe je je businessmodel in kaart brengt. Het resultaat is een interessante ochtend met als doel ervaringen delen, praktische kennis opdoen en misschien wel een nieuwe ‘waardebepaling’.

Voor wie?
Iedereen die het prettig vindt om op gezette tijden aan zijn/haar bedrijfsdoelen te werken, wil netwerken met collega’s of steun/ideeën/inspiratie zoekt bij het uitbouwen van zijn of haar bedrijf is welkom tijdens deze ochtenden. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om je kennis te delen en een actieve bijdrage te leveren. De inhoud en structuur van de ochtenden bepaalt de groep met elkaar. In het najaar wordt bij voldoende belangstelling een nieuwe reeks Ondernemersochtenden gepland.

Organisatie en kosten
De Ondernemersochtenden vinden plaats in Utrecht van 9:30 tot 12:30 uur. De kosten: € 25,- incl. 21% btw. Dat is inclusief zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren en ontvangt hiervoor op de dag zelf een bewijs van betaling. Er is plaats voor circa 16-20 personen.

NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je annuleren na aftrek van administratiekosten ad € 10,-. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

[button href=”https://www.schoolvoororganizing.nl/aanmelden/” title=”Aanmelden” target=”blank” shape=”square” size=”mini” block=”false” circle=”” icon_only=”” info=”” info_place=”top, right, bottom, left” info_trigger=”hover, click, focus” info_content=””] DIRECT AANMELDEN[/button]

Datum en tijd:
21/06/2016: 09:30 - 12:30

Locatie:
Restaurant Se7en
Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht


Kosten:

Literatuur:
alternative text