PowervrouwHet kan een hele worsteling zijn om je bedrijf in organizing dienstverlening van de grond te krijgen. Er zijn zoveel vragen die je alléén moet zien te beantwoorden. Zou het niet prettig zijn als er een netwerk was met gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, inspiratie op te doen en kennis te delen specifiek gericht op het ondernemen als organizer?

Als het antwoord hierop ‘ja’ is, kom dan naar de Ondernemersochtend voor organizers. Een maandelijks terugkerende werkochtend waar je collega’s kunt ontmoeten, kennis kunt opdoen over een specifiek thema, samen of alleen aan je doelen kunt werken en ervaringen kunt delen. Op 21 maart is het thema: workshops geven.

Workshops geven
Vroeg of laat komt de vraag of je een workshop wilt geven. Of wellicht wil je op deze wijze zelf mensen kennis laten maken met je expertise. Maar hoe geef je een workshop? Welke programma-onderdelen kies je, wat zijn leuke werkvormen en welke doelen streef je na? Monique Hendriks en Marjolein Goutier vertellen je tijdens hoe je een workshop opzet, uitvoert en waar je daarbij op moet letten. Aan het einde van de ochtend kun je zelfstandig aan de slag!

Voor wie?
Iedereen die het prettig vindt om op gezette tijden aan zijn/haar bedrijfsdoelen te werken, wil netwerken met collega’s of steun/ideeën/inspiratie zoekt bij het uitbouwen van zijn of haar bedrijf is welkom tijdens deze ochtenden. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om je kennis te delen en een actieve bijdrage te leveren. De inhoud en structuur van de ochtenden bepaalt de groep met elkaar. Eerstvolgende data zijn: dinsdag 19 april, maandag 23 mei en dinsdag 21 juni.

Organisatie en kosten
De Ondernemersochtenden vinden plaats in Utrecht van 9:30 tot 12:30 uur. De kosten: € 25,- incl. 21% btw. Dat is inclusief zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren en ontvangt hiervoor op de dag zelf een bewijs van betaling. Er is plaats voor circa 16-20 personen.

[button href=”https://www.schoolvoororganizing.nl/aanmelden/” title=”Aanmelden” target=”blank” shape=”square” size=”mini” block=”false” circle=”” icon_only=”” info=”” info_place=”top, right, bottom, left” info_trigger=”hover, click, focus” info_content=””] DIRECT AANMELDEN[/button]

Datum en tijd:
21/03/2016: 09:30 - 12:30

Locatie:
Restaurant Se7en
Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht


Kosten:

Literatuur:
alternative text