Online kennismaking School voor Organizing

Ben je benieuwd wat de School voor Organizing nou precies doet, en overweeg je hier scholing te volgen? Schrijf dan in voor deze online kennismaking en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Je bent hard aan het werk om je bedrijf op de kaart te zetten. Je volgt cursussen, werkt aan je website, post op social media en begeleidt je eerste klanten. Het is een weg vol hoogte- en dieptepunten, die je helemaal alleen bewandelt. Wat weet ik nou helemaal na die korte basisopleiding, denk je wel eens. Hoe krijg ik mensen zover om mijn dienst af te nemen? Help, hoe begeleid ik deze ingewikkelde klant?

Bij de School voor Organizing weten we precies wat je doormaakt. Oprichtster Martine Vecht is in zo’n beetje in alle valkuilen gelopen waar je als startende organizer in kan tuimelen. Maar ze weet ondertussen ook hoe het beter kan. En dat zit ‘m gek genoeg niet in organizertrucjes, maar in echt goede gesprekken kunnen voeren, de leiding durven nemen, coachingstechnieken en kennis van veranderprocessen.

Wil je hier meer van weten? Maak dan kennis met de School voor Organizing. Een opleidingsinstituut voor en door organizers, met heel veel interessante activiteiten, trainingen en opleidingen.

Online kennismaking School voor Organizing

Ben jij een leergierige professional organizer? Wil je beter worden in het vak, meer zelfvertrouwen krijgen, lekker sparren met collega’s, leren van pro’s of ben je gewoon nieuwsgierig naar het aanbod? Dan willen we jou graag leren kennen!

Haak op dinsdagavond 17 november om 20:00 uur aan bij onze online kennismaking via Zoom. Martine vertelt je met welke missie zij de School is gestart en wat het oud-deelnemers heeft gebracht in termen van omzet, voldoening en tevreden klanten. Ze legt uit welke opleidingen voor welke doelgroep zijn ontwikkeld maar ook welke activiteiten je kunt doen als je nog niet zo’n groot budget hebt. Doen: onze trainingen krijgen veel duimpjes en de Post-HBO opleiding tot Senior Professional Organizer is voor veel senior organizers de springplank geweest naar een succesvol bedrijf.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Meld je aan via dit inschrijfformulier en bewaar de registratielink. Kort van tevoren ontvang je een reminder en kun je alvast vragen stellen.

Datum en tijd:
17/11/2020: 20:00 - 21:00


Kosten:
gratis


Literatuur:
geen