Ontspannen netwerken

Ontspannen netwerken is voor ondernemers een belangrijke manier om klanten te vinden en te houden. Veel professional organizers vinden dit een spannend onderdeel van het ondernemerschap; soms omdat ze zichzelf geen netwerker vinden, soms omdat ze het lastig vinden om dit op een professionele en structurele manier aan te pakken. Dit wordt nog bemoeilijkt doordat veel mensen tegenwoordig thuiswerken.

Hoe bouw en onderhoud je dan een netwerk? Dat leer je tijdens dit webinar. Pas je kennis daarna meteen toe tijdens oud- en nieuwjaarsbijeenkomsten!

Tijdens deze bijeenkomst vertelt senior professional organizer Karen Visser hoe je de verbinding maakt met anderen en actief werkt aan je netwerk, zodat je meer mensen leert kennen en zichtbaarder wordt met je diensten. Je leert wat goed netwerken is, onder meer door netwerkdoelen te formuleren. We bespreken hoe je een netwerk opzet, onderhoudt en gebruikt én welk type netwerker je zelf bent. Doordat je een eigen actieplan maakt voor je netwerkactiviteiten, kun je na de bijeenkomst snel praktisch aan de slag met wat je hebt geleerd. Zo kun je de inspiratie die je opdoet omzetten in daden.

Over de workshopleider

Sinds 2009 werkt Karen Visser als trainer slimmer werken en senior professional organizer via haar bedrijf New Broom voor een breed scala aan klanten uit bedrijfsleven en overheid. Bij de School voor Organizing is ze trainer voor de Opleiding tot Business Organizer en ook werkt ze als freelance trainer bij Vakmedianet / Management Support waar ze onder meer workshops over e-mail, samenwerken en netwerken verzorgt. Karen beheert de LinkedIn-pagina van de NBPO en publiceert regelmatig boeken, zoals Vandaag begin ik echt en Infodetox“>Infodetox.

Organisatie en kosten

Deze workshop vindt online plaats op donderdag 20 januari 2022 van 10:00 tot circa 11:30 uur. De kosten: € 25,- (vrijgesteld van btw). Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Ongeveer een week van tevoren ontvang je een link om je bij webinartool Zoom te registreren en verdere informatie.

Datum en tijd:
20/01/2022: 10:00 - 11:30


Kosten:
€ 25,00 (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen