Ontspannen netwerken

Ontspannen netwerken is voor ondernemers een belangrijke manier om klanten te vinden en te houden. Veel professional organizers vinden dit een spannend onderdeel van het ondernemerschap; soms omdat ze zichzelf geen netwerker vinden, soms omdat ze het lastig vinden om dit op een professionele en structurele manier aan te pakken. Dit wordt nog bemoeilijkt doordat mensen echt ontmoeten nu niet of nauwelijks mogelijk is.

Hoe bouw en onderhoud je dan een netwerk? Dat leer je tijdens dit webinar.

Tijdens deze bijeenkomst vertelt senior professional organizer Karen Visser hoe je de verbinding maakt met anderen en actief werkt aan je netwerk, zodat je meer mensen leert kennen en zichtbaarder wordt met je diensten. Je leert wat goed netwerken is, onder meer door netwerkdoelen te formuleren. We gaan kijken hoe je een netwerk opzet, onderhoudt en gebruikt én welk type netwerker je zelf bent. Doordat je een eigen actieplan gaat maken over je netwerkactiviteiten, kun je na de bijeenkomst snel praktisch aan de slag met wat je hebt geleerd. Zo kun je de inspiratie die je opdoet omzetten in daden.

Vanwaar Ondernemersactiviteiten voor organizers?
Ondernemen vergt veel doorzettingsvermogen. Vandaar deze laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse virtuele bijeenkomsten voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen. Ben jij geen organizer, maar wel ondernemer, dan ben je ook van harte welkom!

Organisatie en kosten

Deze workshop vindt online plaats op donderdag 18 februari 2021 van 10:00 tot circa 11:30 uur. De kosten: € 25,- (vrijgesteld van btw). Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Ongeveer een week van tevoren ontvang je een link om je bij webinartool Zoom te registreren en verdere informatie.

Datum en tijd:
18/02/2021: 10:00 - 11:30


Kosten:
€ 25,00 (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen