Martine Floor - trainer Ontwerp je eigen workshopTrainer: Martine Floor-Bron

Vind jij het leuk om workshops te geven, of zou je dat willen leren? Er is in elk geval veel vraag naar in onze beroepsgroep, en het is een prachtige manier om anderen kennis te laten met jou en je expertise. Maar: een goede workshop staat of valt bij een goede voorbereiding! Daarom hebben we Martine Floor-Bron, trainster in hart en nieren, uitgenodigd om daar een … workshop over te verzorgen.

Deze ochtend is vooral interessant voor jou als je al rondloopt met ideeën voor een workshop, je bestaande workshop tegen het licht wilt houden, of een vraag hebt gehad om er binnenkort eentje te geven. Je gaat namelijk van tevoren al aan de slag met een heel praktische opdracht. Ook krijg je een korte reader om je inhoudelijk voor te bereiden.

Programma

Tijdens de workshop komen deze punten aan de orde:

  • Hoe ontwerp je een workshop die aansluit bij de verwachtingen?
  • Op welke manier krijg je deelnemers in de leerstand? Ook als ze er niet zo’n zin hebben? Als ze bijvoorbeeld door de leidinggevende worden ‘gestuurd’.
  • Hoe zorg je ervoor dat je niet de hele tijd staat te doceren en zet je je deelnemers ook écht aan het werk (het is immers een workshop) en hoe houd je ze bij de les?
  • Op welke manier breng je structuur aan in het geheel?
  • Welke werkvormen zijn effectief en hoe zorg je dat je werkvormen kiest die passen bij hun leerwensen en jouw doelstellingen?

Je past de inzichten direct toe op je eigen plan zodat je aan het einde van de ochtend een kant-en-klare workshop hebt.

Over de trainer
Martine Floor-Bron is bedrijfstrainer timemanagement en senior professional organizer voor de zakelijke markt. Met haar bedrijf MBee Communicatie en Advies coacht ze met name ondernemers. Ook geeft ze veel trainingen. Deze kunnen gaan over samenwerken, teamcommunicatie, feedback geven en ontvangen, assertiviteit, onderhandelen, (interne) klantgerichtheid en ondernemerschap op de werkvloer.

Organisatie en kosten
Let op: de locatie is gewijzigd! Deze workshop vindt plaats in Gouda, op donderdagochtend 12 september van 10:00 tot 13:00 uur. De kosten: € 150,00 excl. 21% btw. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. De workshop gaat door vanaf zes personen.

 NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

Datum en tijd:
12/09/2019: 10:00 - 13:00

Locatie:
Bunnik Services
Stationsplein 7
Gouda


Kosten:
€ 150,- excl. 21% btw


Literatuur:
Je ontvangt vooraf een reader