opfrissessie Aan de slag met je klantHeb jij in het verleden ‘Aan de slag met je klant’ (voorheen Blok A) van de Leergang Senior Professional Organizer gevolgd en is de informatie een beetje weggezakt? Ga je binnenkort starten met ‘Van aanpak tot afronding’ (voorheen Blok B), overweeg je dit of wil je gewoon je geheugen opfrissen? Schrijf je dan in voor deze opfriswebinar met Martine Vecht en Irene van Meijgaard. We nemen alle stof nog eens kort met je door en natuurlijk maken we daar een gezellige, interactieve sessie van.

We organiseren deze opfriswebinar speciaal voor deelnemers die in het najaar willen starten met het blok ‘Van aanpak tot afronding’. Maar oud-deelnemers van het blok ervoor, Aan de slag met je klant, zijn ook van harte welkom.

Wat gaan we doen?

  • we frissen de cliëntgerichte benadering op
  • we herhalen wat selectief luisteren en de regulerende gesprekstechnieken ook alweer zijn
  • we nemen het diabolomodel van de intake met je door
  • we bespreken de vier succesfactoren van begeleiding, en daarbij gebruiken we ook het waarnemingsmodel
  • we leggen nog een keer uit wat de functionele analyse ook alweer is
  • we staan stil bij de vier niveaus van communiceren
  • en blikken kort vooruit naar de inhoud van ‘Van aanpak tot afronding

Organisatie en kosten
Dit webinar vindt online plaats op dinsdagavond 7 juni van 19:30 tot circa 21:00 uur via Zoom. De kosten: € 25,00 (vrijgesteld van btw). Je betaalt van tevoren per IDEAL en kunt direct je factuur downloaden. Kort van tevoren ontvang je de registratielink en verdere informatie. Schrijf je je hierna in voor ‘Van aanpak tot afronding‘? Dan ontvang je dit bedrag als korting op je nota.

Datum en tijd:
07/06/2022: 19:30 - 21:00


Kosten:
€ 25,- (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen