online meet-up

Sinds we te maken  hebben met de coronacrisis is er veel veranderd. Maar onze beroepsgroep is behoorlijk veerkrachtig en heeft allerlei alternatieve manieren gevonden om met klanten in contact te blijven. Virtueel organizen is daar één van. Ook blijven sommigen van ons hun klanten bezoeken. En geloof het of niet: ook in deze tijd kun je klanten werven.

 

Ben je benieuwd naar tips en ervaringen van collega-organizers? De School voor Organizing nodigt je van harte uit voor een online meet-up op vrijdag 10 april om 15:30 uur. Dan delen Annelie Brummer, Hilde Verdijk, Ilona Visker, Ine Lamers, Marianne Winter, Marjolijn Ankum en Martine Vecht ervaringen en tips met je over organizen tijdens de coronacrisis. Niet om te zeggen hoe het moet, maar om te laten zien hoe zij de dilemma’s waar we momenteel allemaal mee te maken hebben oplossen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

  • Online organizen: voor wie is dat geschikt?
  • Waar lopen (kwetsbare) klanten zelf tegenaan?
  • Je klant heeft je echt heel hard nodig – wat nu?
  • Welke creatieve alternatieven zijn er nog meer?
  • Hoe zit het eigenlijk met de privacy?
  • En…. hoe regel je het financieel?
  • Aan het einde van de meet-up kun je vragen stellen of (als de groep niet te groot is) een eigen ervaring of idee delen

We gaan deze bijeenkomst houden via Zoom, je kunt je hiervoor met deze link aanmelden. Daarvoor heb je geen account nodig. Let op: er zijn wat zorgen over privacy en Zoom: lees dit artikel om je eigen instellingen optimaal te beheren.

Organisatie en kosten
Deze meet-up vindt online plaats op vrijdagmiddag 10 april van 15:30 tot circa 17:00 uur. Deelname is gratis.

Datum en tijd:
10/04/2020: 15:30 - 17:00


Kosten:
gratis


Literatuur:
alternative text