Trainer Organizen op de zakelijke markt Karen VisserTrainer: Karen Visser

Wil je graag de zakelijke markt op, maar twijfel je over je aanpak of voel je je nog wat onzeker? Zou je graag meer concrete handvatten willen zodat je zelfstandig aan de slag kunt?

 Tijdens deze trainingsdag leer je alles over hoe een organizer op de zakelijke markt te werk gaat. Je ontdekt wat er nodig is om je doelgroep(en) te bereiken en te bedienen met trainingen, workshops en 1-op-1 ondersteuning. Je gaat naar huis met een schat aan instrumenten en het gevoel dat je er klaar voor bent.

Aan de slag op de zakelijke markt

Deze dag verkennen we de zakelijke markt en de rol van de professional organizer op de werkvloer. We bespreken de belangrijkste ontwikkelingen in het bedrijfsleven en bij de overheid, maar we zoomen ook in op de uitdagingen die een moderne manager en medewerker hebben. Hoge werkdruk, de waan van de dag en moeite om werk en privé in balans te houden, om maar iets te noemen.

Je leert uit welke onderdelen je aanbod kan bestaan, welke stappen daarbij horen en welke checklists en werkvormen je daarbij kunt gebruiken. Ook reflecteer je op de vaardigheden die je nodig hebt op de zakelijke markt: in hoeverre beheers je die al en waar zitten er gaten?

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een schat aan informatie over je doelgroep en wat daar speelt, plus een stappenplan hoe jouw bedrijf daarin een rol kan gaan spelen. Je krijgt veel praktische tips en handreikingen.

Na afloop van deze dag

  • Ken je de belangrijkste ontwikkelingen op de moderne werkvloer die voor jouw vak relevant zijn;
  • Weet je aan welke vaardigheden zakelijke klanten behoefte hebben en in hoeverre jij die al beheerst;
  • Heb je genoeg informatie om te gaan bepalen wat jouw niche binnen de zakelijke markt wordt en welk aanbod daar goed bij aansluit;
  • Weet je hoe je je marketing inricht om te zorgen dat jij straks aan tafel zit bij jouw doelgroep;
  • Heb je meerdere werkvormen en checklists om concreet met je klant aan het werk te gaan.

Over de trainer
Karen Visser (New Broom) is werkplektrainer en professional organizer. Ze leert mensen slimmer werken, op een manier die bij ze past, zodat ze met meer plezier productief zijn. Karen is auteur van diverse boeken, waaronder FinalDefV3, Digitaal opruimen voor de creatieve industrie, Productiever werken met meer energie en Vandaag begin ik echt: je uitstelgedrag de baas.

Kosten
De kosten voor deze trainingsdag zijn € 325,- excl. 21% btw. Dit is inclusief lunch en digitaal trainingsmateriaal, waaronder een syllabus en een voorbereidingsopdracht. Richt je bij vragen over de inhoud tot Karen: 0652 645 283 – karen@newbroom.nl.

Direct aanmelden

Datum en tijd:
06/05/2019: 09:30 - 16:30

Locatie:
Visiom
Barchman Wuytierslaan 10
Amersfoort


Kosten:
€ 325,- excl. 21% btw, inclusief lunch en materialen


Literatuur:
geen