Trainer Organizen op de zakelijke markt Karen VisserTrainer: Karen Visser

Je hebt ervaring met particuliere klanten en misschien ook met (thuis)werkplekken of administratie. Nu is je wens om ook op de zakelijke markt aan de slag te gaan. Hoe pak je dat aan en hoe werkt de 1-op-1 begeleiding van medewerkers eigenlijk?

Als je overweegt de zakelijke markt te betreden zit je waarschijnlijk met veel vragen.

  • Je weet niet precies wat ‘de zakelijke markt’ inhoudt of welk deel daarvan past bij waar jij goed in bent;
  • Je wilt weten op welke manier je je marketing moet aanpassen om op de zakelijke markt er tussen te komen en klanten te vinden;
  • Je hebt wel een idee welke producten en diensten je kunt aanbieden, maar mist nog de concrete stappen die je kunt zetten als je dan echt aan dat bureau zit;
  • Je wilt leren welke vaardigheden de zakelijke markt van een organizer vraagt en hierop reflecteren.

Aan de slag op de zakelijke markt
Deze dag verkennen we de zakelijke markt en de rol van de professional organizer op de werkvloer. We bespreken de belangrijkste ontwikkelingen in het bedrijfsleven en bij de overheid, maar we zoomen ook in op de uitdagingen die een moderne manager en medewerker hebben.

Je leert uit welke onderdelen je aanbod is opgebouwd, welke tijdlijn en stappen daarbij horen en met welke checklists en werkvormen je aan de slag kunt. Ook reflecteer je op de vaardigheden die je nodig hebt op de zakelijke markt: in hoeverre beheers je die al en waar zitten er gaten?

Je gaat naar huis met een schat aan informatie over je doelgroep en wat daar speelt, plus een stappenplan hoe jouw bedrijf daarin een rol kan gaan spelen. Je krijgt veel praktische tips en handreikingen.

Na afloop van deze dag

  • Ken je de belangrijkste ontwikkelingen op de moderne werkvloer die voor jouw vak relevant zijn;
  • Weet je wat de meerwaarde is van een professional organizer in de zakelijke markt;
  • Weet je aan welke vaardigheden zakelijke klanten behoefte hebben en in hoeverre jij die al beheerst;
  • Heb je genoeg informatie om te gaan bepalen wat jouw niche binnen de zakelijke markt wordt en welk aanbod daar goed bij aansluit;
  • Weet je hoe je je marketing inricht om te zorgen dat jij straks aan tafel zit bij jouw doelgroep.

Over de trainer
Karen Visser (New Broom) is werkplektrainer en professional organizer. Ze leert mensen slimmer werken, op een manier die bij ze past, zodat ze met meer plezier productief zijn. Karen is auteur van diverse boeken, waaronder Final.Def.Versie3, Digitaal opruimen voor de creatieve industrie.

Kosten en praktische organisatie
De kosten voor deze training zijn € 300,- excl. 21% btw inclusief alle materialen, koffie/thee en een uitgebreide lunch. Na de bevestiging van je inschrijving en de factuur, ligt de uitvoering en organisatie bij de trainer. Richt je bij vragen over je inschrijving of de precieze inhoud tot Karen: 0652 645 283 – karen@newbroom.nl.

Volg je aansluitend Effectief training geven voor professional organizers, dan ben je volledig toegerust om de zakelijke markt te betreden. De combikorting is 10%.

Direct aanmelden

Datum en tijd:
13/02/2018: 09:30 - 16:30

Locatie:
Visiom

Kaart wordt geladen...


Kosten:
€ 300,- excl. 21% btw, inclusief lunch en materialen


Literatuur:
geen