Martine-rond

Trainer: Martine Vecht

Het organizingtraject nadert zijn einde. Nog één keer ga je samen met je klant zitten en blik je terug op de weg die je samen hebt afgelegd. Hoe rond je het traject op een effectieve en positieve manier af ? Welke thema’s moeten zeker aan bod komen en hoe verwerk je je eigen leerervaringen? Een goede afronding is de opmaat naar een aanbeveling, een vervolgopdracht of een doorverwijzing. Alle reden om ook deze fase in het organizing traject serieus te nemen.

Deze dag leer je de opdracht professioneel, persoonlijk en administratief af te ronden. Je evalueert zowel het proces als het resultaat met je klant en leert bruikbare feedback te verzamelen. Vandaag krijg je zelf ook veel feedback, want we gaan het geleerde oefenen in een simulatie met een trainingsacteur. Je oogst successen en verbeterpunten, zodat je weet waar je staat en wat je nog te doen hebt. Aan het einde van de dag maak je de balans op van het afgelopen jaar. Je bespreekt je ontwikkeling met je medecursisten en zet dit af tegen de meetlat die je aan het begin hebt geformuleerd. Als je eerder Blok A hebt gevolgd, rond je nu de Leergang Professional Organizer niveau B af. We sluiten feestelijk af en natuurlijk ontvang je ook je certificaat van deelname.

Opleidingsdoelen training Professioneel afronden

  • Maakt zorgen over de voortgang van het traject, het welzijn van de klant en/of problemen in de situatie tijdig bespreekbaar en treedt doortastend op wanneer hiertoe aanleiding is
  • Kan het traject inhoudelijk, procesgericht en op betrekkingsniveau afsluiten
  • Evalueert met eventuele derden en verwerkt feedback in het toekomstig handelen
  • Vraagt gericht naar eventuele klachten of zorgen en handelt deze professioneel af
  • Kent de eigen kwaliteiten, mogelijkheden en grenzen, signaleert het en onderneemt actie wanneer deze niet toereikend zijn

Kosten
De kosten voor deze vakdag bedragen € 395,- (vrijgesteld van btw). Voor de licentie voor onze online leeromgeving betaal je eenmalig €30,-; deze is een jaar geldig en hiermee heb je automatisch toegang tot andere vakdagen wanneer je deze koopt.

Datum en tijd:
11/06/2021: 09:30 - 17:00

Locatie:
Volksuniversiteit Utrecht
Nieuwegracht 41
3512 LE Utrecht


Kosten:
€ 395,- (btw-vrij).


Literatuur:
geen