Martine-rondTrainer: Martine Vecht

Het organizingtraject nadert zijn einde. Nog één keer ga je samen met je klant zitten en blik je terug op de weg die je samen hebt afgelegd. Hoe rond je het traject op een effectieve en positieve manier af? Welke thema’s moeten zeker aan bod komen en hoe verwerk je je eigen leerervaringen?

In deze module leer je de opdracht professioneel, persoonlijk en administratief af te ronden. Je evalueert zowel het proces als het resultaat met je klant en leert bruikbare feedback te verzamelen. Vandaag krijg je zelf ook veel feedback, want we gaan het geleerde oefenen in een simulatie met een trainingsacteur. Je oogst successen en verbeterpunten, zodat je weet waar je staat en wat je nog te doen hebt.

Aan het einde van de dag maak je de balans op van het afgelopen jaar. Je bespreekt je ontwikkeling met je medecursisten en zet dit af tegen de meetlat die je aan het begin hebt geformuleerd. Hiermee rond je de leergang Professional Organizer niveau B af. We sluiten feestelijk af en natuurlijk ontvang je ook je certificaat van deelname.

Opleidingsdoelen

  • Kan het verandertraject inhoudelijk, procesgericht en op betrekkingsniveau evalueren
  • Evalueert zijn/haar opdrachten met klanten en opdrachtgevers,  verwerkt feedback in het toekomstig handelen
  • Vraagt gericht naar eventuele klachten of zorgen en handelt deze professioneel af
  • Maakt zorgen over de voortgang van het traject, het welzijn van de klant en/of de situatie bespreekbaar en treedt doortastend op wanneer hiertoe aanleiding is
  • Kent de eigen kwaliteiten, mogelijkheden en grenzen, signaleert het en onderneemt actie wanneer deze ontoereikend zijn

Kosten
De kosten voor deze module zijn € 400,- excl. 21% btw. Dit is inclusief lunch, materialen en de begeleiding door een trainingsacteur. Deze dag is alleen bedoeld voor deelnemers aan de Leergang Professional Organizer niveau B.

Direct aanmelden

Datum en tijd:
15/10/2019: 09:30 - 17:00

Locatie:
Volksuniversiteit Utrecht
Nieuwegracht 41
3512 LE Utrecht


Kosten:
€ 400,- excl. 21% btw, inclusief lunch en overige materialen


Literatuur:
geen