Afbeelding van Rosy via Pixabay.

Werken in teamverband is niet alleen gezellig, inspirerend en motiverend. Je krijgt er een groter bereik door, kunt meer en andere opdrachten aanpakken en zaken als marketing gezamenlijk organiseren. Bovendien: wanneer je je kunt spiegelen aan anderen, krijgt je eigen professionaliteit een impuls. Maar welke vormen van samenwerking zijn er?

In deze interviewreeks vertellen zes collega-organizers uit verschillende niches over hun ervaringen met samenwerken. De interviews vinden plaats via Zoom op 1, 12 en 20 juni van 19:30 tot 20:30 uur. Vanavond is deel 1, en zijn Lisette Beijnes – de Boer van Moeiteloos werken en Nele Colle van Nele & co te gast.

Lisette Beijnes – de Boer

Onze eerste gast is Lisette Beijnes de Boer van Moeiteloos Werken. Dit is een gezamenlijk training- en coaching concept dat Lisette ontwikkelde met Madelon Gloude. Beide zijn ervaren werkplektrainers gespecialiseerd in slim en efficiënt werken, een scroll-vrije inbox, productiviteit, timemanagement en werkstress. Inmiddels zijn er nog twee trainers aangesloten bij dit concept, Monique Donga en Jantina van Beers. Lisette vertelt deze avond hoe Moeiteloos werken is ontstaan en hoe zij de samenwerking vorm geven.

Nele Colle

Daarna maken we kennis met Nele Colle. Zij is professional organizer/opruimcoach in België en eigenaar van Nelecolle.be. Nele begon haar bedrijf in 2017 en schreef twee boeken waarover ze regelmatig lezingen geeft. Toen de vraag naar opruimhulp uit andere provincies steeg, zocht ze de samenwerking met anderen. Inmiddels zijn Nele en haar team actief over heel Vlaanderen en wil ze graag uitbreiden naar Nederland. De collega’s werken in haar naam en dat vraagt veel vertrouwen. Hoe pakt Nele dat aan en wat voor mensen zoekt ze? In dit gesprek vertelt ze daar meer over.

Organisatie en kosten

Dit webinar vindt plaats op donderdag 1 juni van 19:30 tot circa 20:30 uur. De kosten: € 25,- (vrijgesteld van btw). Hiervoor kun je ook de avonden op maandag 12 juni en dinsdag 20 juni bijwonen en/of terugluisteren. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Een week voor elke bijeenkomst krijg je een link om deel te nemen en verdere informatie.

Datum en tijd:
01/06/2023: 19:30 - 21:00


Kosten:
25,- (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen