Afbeelding van Rosy via Pixabay.

Werken in teamverband is niet alleen gezellig, inspirerend en motiverend. Je krijgt er een groter bereik door, kunt meer en andere opdrachten aanpakken en zaken als marketing gezamenlijk organiseren. Bovendien: wanneer je je kunt spiegelen aan anderen, krijgt je eigen professionaliteit een impuls. Maar welke vormen van samenwerking zijn er?

In deze interviewreeks vertellen zes collega-organizers uit verschillende niches over hun ervaringen met samenwerken. De interviews vinden plaats via Zoom op 1, 12 en 20 juni van 19:30 tot 20:30 uur. Vanavond is deel 2, en zijn Marije Ruijtenberg van de regiogroep Zeeland en Astrid Haveman van Master of Workflow te gast.

Marije Ruijtenberg

In Zeeland zochten de organizers daar elkaar al vaker op. Van lieverlee ontstond het idee om zich actiever te profileren. Zo organiseerde de regiogroep in samenwerking met de School voor Organizing een trainingsdag over verzamelproblematiek voor zorgondersteuners in de WMO. Het was zo’n succes dat het een jaarlijks terugkerende dag werd. Hierdoor heeft de regiogroep veel bekendheid gekregen. Marije Ruijtenberg was een van de initiatiefnemers. Hoe gaat het nu met de regiogroep?

Astrid Haveman

Astrid Haveman was al langer business organizer, maar wilde grotere opdrachten samen kunnen aanvliegen. In 2016 zocht ze de samenwerking met drie collega’s en vanaf 2018 gingen ze verder als de Master of Workflow Coöperatie U.A. Astrid koos bewust voor een coöperatie, maar alle aangesloten hebben ook hun eigen zelfstandigheid behouden. De coöperatie zoekt nieuwe leden en presenteert zich graag vanavond.

Organisatie en kosten

Dit webinar vindt plaats op maandag 12 juni van 19:30 tot circa 20:30 uur. De kosten: € 25,- (vrijgesteld van btw). Hiervoor kun je ook de avonden op donderdag 1 juni en dinsdag 20 juni bijwonen en/of terugluisteren. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Een week voor elke bijeenkomst krijg je een link om deel te nemen en verdere informatie.

Datum en tijd:
12/06/2023: 19:30 - 20:30


Kosten:
25,- (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen