Afbeelding van Rosy via Pixabay.

Werken in teamverband is niet alleen gezellig, inspirerend en motiverend. Je krijgt er een groter bereik door, kunt meer en andere opdrachten aanpakken en zaken als marketing gezamenlijk organiseren. Bovendien: wanneer je je kunt spiegelen aan anderen, krijgt je eigen professionaliteit een impuls. Maar welke vormen van samenwerking zijn er?

In deze interviewreeks vertellen zes collega-organizers uit verschillende niches over hun ervaringen met samenwerken. De interviews vinden plaats via Zoom op 1, 12 en 20 juni van 19:30 tot 20:30 uur. Vanavond is het laatste deel, en zijn Gerda van Loo, van Van Loo & Co en Hilde Verdijk van de intervisiegroep hoarding te gast.

Gerda van Loo

Gerda van Loo startte in 2005 als professional organizer bij cliënten thuis en op het werk. Ze had al vroeg in de gaten dat de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) in 2015 voor veel verandering zou zorgen in de toenmalige PGB-markt en volgde het onderwerp op de voet. In 2014 deed ze mee met de landelijke aanbesteding van gemeentes voor het leveren van ZIN (Zorg in Natura) en ‘won’ een contract met zes gemeentes. Inmiddels levert Gerda via Van Loo & Co met 13 onderaannemers WMO/ZIN-begeleiding. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Hilde Verdijk

Steeds vaker wordt de hulp van organizers ingeroepen voor de begeleiding van mensen met hoarding gedrag. Hilde Verdijk specialiseerde zich jaren geleden in Amerika in deze doelgroep en vormde samen met vier andere gespecialiseerde organizers (Divya van den Berg, Annelie Brummer, Klazien Lambregtse en Ingrid Tielemans) een intervisiegroep. De groep droomde al jaren over het schrijven van een boek, en op 15 mei ziet Hoarding, Opruimen en Ordenen met Problematische Verzamelaars eindelijk het levenslicht. Ook organiseert de groep de Nederlandse Hoarding Week. Hilde vertelt hoe haar groep dit allemaal voor elkaar krijgt en wat ze heeft geleerd van deze samenwerking.

Organisatie en kosten

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 20 juni van 19:30 tot circa 20:30 uur. De kosten: € 25,- (vrijgesteld van btw). Hiervoor kun je ook de avonden op donderdag 1 juni en maandag 12 juni bijwonen en/of terugluisteren. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Een week voor elke bijeenkomst krijg je een link om deel te nemen en verdere informatie.

Datum en tijd:
20/06/2023: 19:30 - 20:30


Kosten:
25,- (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen