Vraag jij je wel eens af hoe je als professional organizer je aanwezigheid op social media het beste kan organiseren? In dit webinar vertelt Yvette Vermeulen je alles over de inzichten die zij heeft opgedaan in de jaren die zij als ondernemer aan de slag is. Ze deelt haar tips & tricks en geeft je suggesties op welke manier jij je aanwezigheid op social media zo efficiënt en effectief mogelijk kunt inrichten.

Waarschijnlijk ben je al actief op social media en probeer al daar aan je zichtbaarheid te werken. Maar het gaat hap snap en je hebt er eigenlijk nog geen systeem in gekregen. Bovendien vraag je je af: waar ga ik over posten, hoe kom ik aan content?

Wees gerust: hier krijgen alle ondernemers mee te maken. Je moet er even voor gaan zitten en het ligt de één ook beter dan de ander. In dit webinar hebben we veel informatie verzameld die nuttig voor je is. Je krijgt antwoord op deze vragen:

  • Welke vooroordelen, aannames en angsten hebben veel ondernemers over het inzetten van social media?
  • Hoe vind je inspiratie voor een post en hoe zorg je dat dit zo min mogelijk moeite kost/herbruikbaar is?
  • Hoe krijg je ritme in je posts en wissel je af tussen de diverse typen berichten?
  • Hashtags, gebruik je die wel of niet? Hoe doe je dat slim, wat zijn de do’s en dont’s?

Opgelet: de bijeenkomst wordt geen technische knoppentraining, waarin je leert op welke tijd je volgers online zijn of hoe je advertenties op een doelgroep kunt toesnijden. Het gaat vooral om de content die je kunt maken. Aan het einde van de bijeenkomst is ruimschoots gelegenheid voor het stellen van vragen – en tussendoor mag natuurlijk ook!

Over Yvette

Yvette Vermeulen van Simple Organizing helpt vrouwelijke ondernemers productiever en slimmer werken, en doet dit vooral online. Ze verzorgde al eerder goed bezochte webinars voor de School voor Organizing over Instagram, waar ze zeer zichtbaar is via haar account @simpleorganizing.nl. Ze is auteur van Druk zijn is een keuze en sinds maart 2022 voorzitter van de NBPO.

Organisatie en kosten

Deze workshop vindt online plaats op maandag 3 april 2023 van 10:00 tot circa 11:30 uur. De kosten: € 25,- (vrijgesteld van btw). Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Ongeveer een week van tevoren ontvang je een link om je bij webinartool Zoom te registreren en verdere informatie.

Datum en tijd:
03/04/2023: 10:00 - 11:30


Kosten:
€ 25,00 (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen