workshop InstagramJe bent inmiddels redelijk bekend met Instagram. De basics heb je onder knie, maar je weet dat er heel veel meer mogelijk is. Hoe werkt bijvoorbeeld IGTV of Reels? Welke content ga je plaatsen? Hoe zorg je ervoor dat je een optimaal bereik hebt, zonder de hele dag op Instagram rond te hangen? En hoe maak je een goede contentplanning? Vind jij Instagram leuk en wil je er meer mee doen? Dan is dit de workshop voor jou.

Wat gaan we doen?
Deze workshop is een vervolg op de ondernemersochtend ‘Groeien met Instagram’ en heel praktisch van aard. We laten je stap voor stap zien wat er nog meer mogelijk is en hoe je dat inzet. Je krijgt kennis en tools aangereikt om te variëren met content en updates zodat je meer haalt uit dit social mediakanaal voor jouw bedrijf. Daarnaast behandelen we enkele aanpassingen en veranderingen die de laatste maanden zijn ingevoerd op het kanaal en waar je je voordeel mee kunt doen. Het tempo is pittig, maar na afloop kun je alles nog eens terugkijken en -luisteren.

Tijdens de workshop leer je:

  • Video kunt inzetten op Instagram.
  • Hoe IGTV en Instagram Live werkt.
  • Een goede contentplanning maken
  • Je content op diverse manieren optimaal inzetten.
  • In slechts 15 minuten per dag je account laten groeien

Goed om te weten
Als je aan deze workshop mee wilt doen is het handig dat je al weet hoe de basisfuncties van Instagram werken. De workshops is minder geschikt voor beginnende gebruikers van dit platform.

Wie is de workshopleider?
Yvette Vermeulen van Simple Organizing is groot fan van Instagram en haalt er regelmatig klanten uit. Zij weet dus als geen ander hoe je als organizer Instagram kunt inzetten. Daarnaast was Yvette ook lid van het Instagram-team van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO). Yvette vlogt dagelijks op Instagramstories. Wil je dus alvast wat ideeën opdoen, bekijk dan vooraf haar Instagramaccount: @simpleorganizing.nl.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersochtend vindt plaats op dinsdagochtend 7 december van 10:00 tot 11:30 uur via Zoom. De kosten: € 25,00 vrijgesteld van btw. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Ongeveer een week van tevoren krijg je per mail een reminder en aanvullende informatie over het meedoen aan dit webinar.

 

Datum en tijd:
07/12/2021: 10:00 - 11:30


Kosten:
€ 25,- (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen