Omdat je het waard bent!En dan heb je je eigen bedrijf. Je hebt tijd en geld geïnvesteerd in je opleiding, een website gebouwd en je aanbod geformuleerd. Laat nu de klanten maar komen! Maar als het erop aan komt, merk je dat je moeite hebt je prijs te noemen of een reële offerte te maken. Je twijfelt: is het niet te duur? Kan ik dat wel maken? Wat zullen de mensen wel niet denken!

Lastig: je staat voor de volle 100% achter je dienst, maar toch twijfel je of klanten in jou willen investeren. Je voelt de neiging om je klanten diensten gratis aan te bieden, met kortingen te stunten of extra lage tarieven te geven.  Maar verdien je wel wat je waard bent?

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die worstelt met onzekerheid of vragen over zijn of haar tarief. Het gaat over jouw verhouding met geld en over de waarde van jouw expertise. Als jij ontspannen  om wil gaan met het bepalen en noemen van je prijs, kan deze workshop een doorbraak voor je betekenen.

Waar gaan we het over hebben?
– Over je eigen aannames ten aanzien van geld en hoe je jezelf hierin uitdaagt
– Hoe je je eigen prijzen kan vaststellen zodanig dat klanten jou nooit meer met anderen vergelijken.
– Waarom jij je klanten het beste helpt door passende prijzen te vragen.
– Welke praktische zaken je moet regelen als ondernemer (denk aan investeren in je eigen expertise, lopende kosten, verzekeringen en het spreekwoordelijke appeltje voor de dorst.

Deze ondernemersmiddag wordt gegeven door Hanneke Andringa, ondernemerscoach bij Zorgeloos Ondernemen. Zij helpt bevlogen professionals om ook als ondernemer te excelleren. Je eigen waarde weten te vertalen in passende prijzen ziet zij als een cruciale vaardigheid om te groeien als ondernemer.

Klanten over Hanneke:
Siska de Rijke (Siska de Rijke, Zorg, Training en Advies): “Na mijn eerste kennismaking met Hanneke ben ik gelijk veel selectiever geworden met mijn tijd en wat ik wel of niet kosteloos doe, mijn inkomen steeg gelijk.”

Maaike Verhoeven (Praktijk Denken is te doen): “Door Hanneke zie ik nu veel beter in wat voor waarde ik lever, en bepaal ik mijn betaalvoorwaarden en tarief.”

Vanwaar die Ondernemersactiviteiten voor Organizers?
Ondernemen vergt veel doorzettingsvermogen. Vandaar deze laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Organisatie en kosten
Deze ondernemersochtend vindt plaats in Gouda, op donderdagochtend 18 januari van 10:00 tot 12:30 uur. De kosten: € 35,00 incl. 21% btw, zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Er is plaats voor maximaal 15 personen.

NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

Datum en tijd:
18/01/2018: 10:00 - 12:30

Locatie:
Bunnik Services
Stationsplein 7
Gouda


Kosten:

Literatuur:
alternative text