Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer2017-04-27T11:11:15+02:00

Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer

17,0020,00

Het beroep van professional organizer is de afgelopen twintig jaar steeds bekender geworden. Toch staat de inhoudelijke ontwikkeling van het vak nog in de kinderschoenen. Daar komt met Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer verandering in.
In dit boek kom je veel herkenbare praktijksituaties tegen rond vier thema’s: klanten werven, de vraag ontrafelen, het proces begeleiden en professioneel werken. Hoe ga je te werk en welke afwegingen spelen een rol ? De aangereikte methodes zijn uitgebreid getoetst in de praktijk van de School voor Organizing en effectief bevonden. Met uitleg van psychologische mechanismen en gedragspatronen, gesprekstechnieken en fijne werkvormen om resultaat te boeken.

‘Zeer lezenswaardige publicatie over het vak van professional organizer. Toegankelijk geschreven, informatief en goed onderbouwd.’

Goed bezig! is het eerste Nederlandstalige boek voor de beroepsgroep zelf, een praktijkgids die je een krachtige impuls geeft om als organizer ‘goed bezig’ te zijn. Bekijk hier een voorproefje.

Martine Vecht is een warm pleitbezorgster van professional organizing. Ze richtte de School voor Organizing op om bij te dragen aan de deskundigheidsbevordering van de beroepsgroep.

Noot: Bestellen van het softcover boek kunnen pas vanaf 10 augustus geleverd worden. Het e-boek wordt wel meteen geleverd.

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Extra informatie

Maak een keuze

Gedrukt (excl €4,35 verzendkkosten), E-book

Ga naar de bovenkant