Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer2017-04-27T11:11:15+02:00

Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer

17,0020,00

Het beroep van professional organizer is de afgelopen vijfentwintig jaar steeds bekender geworden. En er wordt veel over organizing geschreven. Toch zijn er maar weinig publicaties gericht op de beroepsgroep zelf. Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer is geschreven voor professional organizer die een onderneming willen starten of die al even bezig zijn.
In dit boek kom je veel herkenbare praktijksituaties tegen rond vier thema’s: klanten werven, de hulpvraag ontrafelen, het proces begeleiden en professioneel werken. Hoe ga je te werk en welke afwegingen spelen een rol? Het boek is geschreven door een ervaren organizer die goed weet waar startende organizers tegenaan lopen. Met uitleg van psychologische mechanismen en gedragspatronen, gesprekstechnieken en fijne werkvormen om resultaat te boeken.

‘Zeer lezenswaardige publicatie over het vak van professional organizer. Toegankelijk geschreven, informatief en goed onderbouwd.’

Goed bezig! was het eerste Nederlandstalige boek voor de beroepsgroep zelf, een praktijkgids die je een krachtige impuls geeft om als organizer ‘goed bezig’ te zijn. Bekijk hier een voorproefje.

Martine Vecht is een warm pleitbezorgster van professional organizing. Ze richtte de School voor Organizing op om bij te dragen aan de deskundigheidsbevordering van de beroepsgroep.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Extra informatie

Maak een keuze

Gedrukt (excl €4,35 verzendkkosten), E-book

Ga naar de bovenkant