Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer 2017-04-27T11:11:15+00:00

Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer

17,0020,00

Het beroep van professional organizer is de afgelopen twintig jaar steeds bekender geworden. Toch staat de inhoudelijke ontwikkeling van het vak nog in de kinderschoenen. Daar komt met Goed bezig! Praktijkgids voor de professional organizer verandering in.
In dit boek bespreekt Martine Vecht de praktijk van het organizen aan de hand van vier thema’s: Klanten werven, De vraag ontrafelen, Het proces begeleiden en Professioneel werken. Ze maakt psychologische mechanismen en gedragspatronen inzichtelijk, beschrijft en demonstreert belangrijke gesprekstechnieken en deelt uiteenlopende werkvormen.

‘Zeer lezenswaardige publicatie over het vak van professional organizer. Toegankelijk geschreven, informatief en goed onderbouwd.’

Goed bezig! is het eerste Nederlandstalige boek voor de beroepsgroep zelf, een praktijkgids die je een krachtige impuls geeft om als organizer ‘goed bezig’ te zijn. Bekijk hier een voorproefje.

Martine Vecht is een warm pleitbezorgster van professional organizing. Ze richtte de School voor Organizing op om bij te dragen aan de deskundigheidsbevordering van de beroepsgroep.

SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Extra informatie

Maak een keuze

Gedrukt (excl €4,25 verzendkkosten), E-book