Martine VechtBen je actief als professional organizer, maar loop je tegen allerlei vragen aan? Het kan fijn zijn om te sparren met een ervaren collega die het beroep goed kent. Martine Vecht is eigenaar van de School voor Organizing en heeft de afgelopen jaren honderden organizers in allerlei niches getraind. Ze weet waar je mee worstelt en kent het speelveld van haver tot gort. Een individueel coachingsgesprek met haar is misschien precies wat je nodig hebt om richting te krijgen, knopen door te hakken en aan de slag te gaan.

We spreken telefonisch of per Skype af en van tevoren leg je me de kwesties voor waarover je wilt sparren. Ook geef je aan welk doel je hebt met het gesprek. Vaak helpt het om eerst maar eens breed te onderzoeken waar je tegenaan loopt en ontstaat tijdens het gesprek de richting waarin je verder kunt gaan. Natuurlijk kun je me ook gewoon om tips vragen voor de aanpak van een werkprobleem.

Organisatie en kosten
Een coachingssessie kost € 75,00 excl. 21% btw, vooraf te betalen. De duur is ongeveer 45 minuten, elk volgend kwartier kost € 15,00. Vul het aanmeldformulier in en geef in het opmerkingenveld aan of je wilt skypen of bellen. Ook noem je drie momenten waarop het gesprek je schikt. In je bevestiging ontvang je dan een datumvoorstel en verdere informatie.

Direct aanmelden
Monique Donga

Integere, betrokken coach

‘Ik ken Martine als de gedreven oprichter van de School voor Organizing en als betrokken collega-organizer. Zelf heb ik de opleiding voor senior professional organizer bij de SvO voorjaar 2016 afgerond. De opleiding heeft mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied veel gebracht en mij flink vooruit geholpen. En dat Martine betrokken blijft bij haar (ex-)studenten blijkt uit het feit dat ik onlangs haar hulp kon inschakelen bij een vraagstuk waar ik zelf niet helemaal uit kwam. Ik beveel Martine dan ook van harte aan als integere, betrokken coach!’

Monique Donga volgde de Leergang Senior Professional Organizer in 2015-2016.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.