Keuzeblok Speciale Doelgroepen

‘Kleuzeblok Speciale doelgroepen’ bestaat uit drie trainingsdagen naar keuze uit ons aanbod van trainingen over een speciale niche of een speciale techniek. Je leert hoe je de begeleiding toe kunt snijden op de specifieke problematiek van jouw cliënt met inachtneming van zijn of haar wensen, behoeftes, mogelijkheden en beperkingen. Door de gestructureerde begeleiding en de cadans waarin je leert, word je geprikkeld om met het geleerde aan de slag te gaan.

Keuzeblok in het kort

Aantal trainingsdagen: drie (naar keuze)
Periode: af te nemen in 2020
Begeleiding: intake- en eindgesprek,
eigen groei- en ontwikkelplan
Opleidingsniveau deelnemers: HBO
Studiebelasting: circa 75-80 uur
Afronding: certificaat van deelname
Investering: € 900,- excl 21% btw
Betaling: ineens of in 5, 10 of 12 betaaltermijnen

Praktische informatie

Dit aanbod is alleen geldig voor trainingen die vermeld staan op deze pagina. Wanneer je op een link klikt, vind je meer informatie per training zoals de inhoud, de locatie, de aanbevolen literatuur en de volledige prijs. Bereken zelf wat je bespaart als je inschrijft voor het Keuzeblok: dat kan zomaar 15% per training zijn.

Overigens zijn alle trainingen onder voorbehoud van voldoende deelnemers. Heb je een keuze gemaakt en wil je nog wisselen? Dat kan, mits je het ruim vier weken van tevoren aangeeft. Tijdens het intakegesprek krijg je indien nodig advies op maat.

Studie-advies

Twijfel je over wat bij je past of wil je graag een studieadvies? Neem gerust contact op, dan nemen we je vragen telefonisch door. Wil je gewoon eens sparren over je vak, maak dan gebruik van een individuele coachingssessie.

Liever eerst advies? Laat hier je gegevens achter.

Plan je ontwikkeling

Wil je investeren in je vakkennis, maar zijn de kosten soms een drempel? Of wil je je verder verdiepen, maar weet je niet precies hoe en in welke richting? Met het Keuzeblok Speciale Doelgroepen plan je je ontwikkeling in plaats van ad hoc nu eens dit te doen, dan eens dat. Je krijgt er namelijk persoonlijke begeleiding bij, want het Keuzeblok is met inbegrip van een telefonische intake vooraf en een eindgesprek na afloop van de laatste trainingsdag. In een eigen dossier houd je je voortgang bij. Zo raak je niet alleen geïnspireerd door de inhoud, maar werk je gestructureerd aan jouw gewenste situatie.

Dit is voor jou geschikt als je

  • Je regelmatig mensen met speciale behoeftes op je pad krijgt, en je verdieping zoekt;
  • Je er vaak niet aan toe komt om je ontwikkeling te plannen, terwijl je het wel belangrijk vindt;
  • Je wél aan je ontwikkeling wilt werken, maar liever niet vastzit aan hoge kosten ineens;
  • Je het aantrekkelijk vindt om jouw ontwikkeling gestructureerd aan te pakken;
  • Je het fijn vindt om hier wat persoonlijke begeleiding bij te krijgen.

Inschrijven = korting pakken

Wanneer je inschrijft voor het Keuzeblok profiteer je van een korting van gemiddeld 15 procent per training. Interesse? Je kunt je inschrijven met het formulier hieronder.

Let op: wanneer je kiest voor een betaling in termijnen, dan worden hiervoor administratiekosten in rekening gebracht. Wil je voor meer dan drie trainingen inschrijven, dan betaal je voor de extra dag(en) de gewone prijs. Wat de extra dag(en) is/zijn, bepalen we door naar de prijs te kijken: het is/zijn altijd de goedkoopste uit de reeks.
  • Ik verklaar dat ik op de hoogte ben van de

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.