Sparren

sparren-met-martine-vecht

Als organizer begeleid je klanten met allerlei problemen. Maar soms weet je het zelf even niet meer en twijfel je over de volgende stap. En daar met andere mensen over praten: dat levert soms niet genoeg op. Je krijgt advies waar je niet op zit te wachten of waar je niks mee kunt. Je wilt sparren om er zelf uit te komen. Vandaar: sparsessies.

Wat is het?
Een sparsessie is een kort en krachtig gesprek om je gedachten te helpen ordenen, dilemma’s te verhelderen of knopen door te hakken. Misschien ben je op zoek naar praktische informatie of kennis zodat je weer verder kunt. Wat het ook is: je krijgt eerlijk en belangeloos advies gestoeld op jaren ervaring en kennis van de markt. En het belangrijkste: je zult je echt gehoord voelen.

Voor wie?
Sparsessies zijn geschikt voor een brede doelgroep. Je overweegt bijvoorbeeld professional organizer te worden en wilt eerlijk advies voor je een keuze maakt. Of je bént al organizer, maar je wilt graag nog meer focus. Misschien heb je vragen over de begeleiding van jouw klanten. En heb je last van stress en ben je bang om burn-out te raken? Dan kun je ook gebruik maken van sparsessies.

Wat kost het?
Een sparsessie kost ineen € 95,- (vrijgesteld van btw) en duurt 45 – 60 minuten. Wanneer je meer sessies ineens koopt, betaal je € 75,- per gesprek. Dat kan fijn zijn als je gedurende langere tijd ondersteuning zoekt of patronen wilt doorbreken. Je bepaalt zelf wanneer je de sessies gebruikt. Van tevoren ontvang je een kort lijstje met vragen, zodat we tijdens het gesprek meteen de diepte in kunnen.

Je verzamelt gretig kennis over je vak. Martine VechtVolgt webinars en doet mee met challenges. Werkt aan je website en begeeft je op social media. Goed bezig! Maar… je voelt wel sterk dat je er alleen voor staat. Twijfelt ook wel eens aan je keuzes. Waar liggen de kansen voor jou? Hoe doen anderen dat? Een sparsessie met Martine kan je verder helpen.

Tijdens een sparsessie gaat het helemaal over jou en jouw bedrijf. Waar loop je tegenaan? Waar zou je naartoe willen? Wat heb je nodig? Je kunt de sessie gebruiken om meer richting te geven aan je onderneming, feedback te krijgen of een knoop door te hakken. Ik help je je gedachten te ordenen en deel mijn ervaring, mijn kennis van de markt en de tools die ik zelf gebruik. Natuurlijk kun je me ook gewoon om tips vragen voor de aanpak van een werkprobleem.

Met wie ga je sparren?
Je kent Martine misschien als eigenaar van de School voor Organizing en auteur van boeken als Goed bezig! of Het ABC van plannen, organiseren en optimaliseren. Martine ‘organizet’ al twintig jaar en is daarnaast A&O-psycholoog en trainer in de zakelijke markt op het vlak van burn-outpreventie. Ze kent het beroep uit en te na en vindt het leuk om met jou mee te denken.

Hoe werkt het?
Je kunt kiezen uit één sparsessie, maar ook (met korting) meerdere sessies ineens afrekenen. Jij bepaalt wanneer je die sessies afneemt, want ze zijn onbeperkt geldig. Nadat je het aantal sessies van jouw keuze hebt afgerekend, ontvang je van mij binnen 48 uur een uitnodiging om je aanvraag toe te lichten en drie opties waarop de eerste sparsessie plaats kan vinden.

Liever eerst meer informatie? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in.