Webinars

Je hebt een hoop in je mars en wilt je zowel als organizer als ondernemer ontwikkelen. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen! Volg de webinars van de School voor Organizing en put uit het reservoir van kennis dat we als beroepsgroep hebben opgebouwd. Je krijgt tips en adviezen, hoort ervaringen, doet inspiratie op en ontmoet collega’s met dezelfde vragen als jij. Op afstand en toch dichtbij.

Er zijn twee soorten webinars.

Ondernemersactiviteiten
Dit zijn online workshops gericht op (startende) organizers met uiteenlopende vragen over de praktische kanten van het ondernemerschap, klanten werven, jezelf profileren en zo meer. Concreet en to-the-point, zodat je zelf meteen aan de slag kunt. De kosten voor een ondernemersactiviteit zijn altijd 25 euro (vrijgesteld van btw).

Expertsessies
Dit zijn minicolleges in de avond waarbij een ervaren collega kennis deelt over haar eigen expertise. We behandelen uiteenlopende inhoudelijke onderwerpen voor organizers in verschillende niches. Inhoudelijke, unieke en op maat gemaakte presentaties toegespitst op je eigen beroepspraktijk. De kosten voor een expertsessie zijn 47 euro (vrijgesteld van btw).

Praktische informatie
Vrijwel alle bijeenkomsten vinden plaats via Zoom. In de agenda hiernaast kun je de verschillende webinars bekijken. Bij jouw inschrijving voor een of meer activiteiten reken je meteen af via IDEAL. Je ontvangt per mail een bevestiging en een pdf-factuur voor je eigen administratie. Kort voor aanvang ontvang je meer informatie en soms een voorbereidingsopdracht.

Kun je er toch niet bij zijn? Geen zorgen: na afloop kun je de bijeenkomst terugluisteren via de download die je ontvangt. Liever je geld terug? Dan krijg je je investering teruggestort na aftrek van 10 euro administratiekosten. Je kunt je wel kosteloos laten vervangen.

Zelf een webinar geven
Heb je ergens veel verstand van of vind je het leuk om een webinar te ontwikkelen? Mail je suggestie naar  info@schoolvoororganizing.nl – we staan altijd open voor nieuwe ideeën en leuke samenwerkingen.

Hieronder vind je het overzicht van alle webinars (ondernemersactiviteiten en expertsessies) op volgorde van datum. Klik op een activiteit om door te gaan naar een gedetailleerde beschrijving van inhoud en doelgroep.

Je eigen bedrijf opzetten (ochtend, online)
Ondernemersactiviteit | 24/01/2024 | € 25,- (vrijgesteld van btw)
Waar moet je allemaal aan denken bij het opstarten van een eigen bedrijf? Heel veel. Gelukkig hoef je niet zelf het wiel uit te vinden. …. lees verder

Gevormd door je jeugd. Een intro in KOPP-problematiek (avond, online)
Expertsessie | 12/02/2024 | 47,- (vrijgesteld van btw)
Eén op de zes kinderen heeft een ouder met psychische problemen. Hun jeugdervaringen vormen deze 'KOPP-kinderen'. Wat merk je hiervan en hoe draag je bij aan de veerkracht en het welzijn van je cliënten? Je hoort het van Klazien Lambregtse. …. lees verder

Moeiteloos klanten werven (ochtend, online)
Ondernemersactiviteit | 20/03/2024 | € 25,00 (vrijgesteld van btw)
Deze workshop is voor organizers die klanten werven lastig vinden, daarover willen uitwisselen en in de actiestand gezet willen worden. …. lees verder