Verder specialiseren

Als professional wil je graag dat je begeleiding optimaal effect heeft. Maar wanneer je cliënt zijn leven niet op orde heeft, vergt dat veel aandacht. Chaos in het hoofd of in de omgeving zorgt dat echte vooruitgang uitblijft. Je signaleert dit, maar wat kun je doen?

Volg een van de themadagen van de School voor Organizing. Deze dagen gaan over de specifieke problematiek die je tegenkomt bij ongeorganiseerde cliënten of mensen die meer dan gemiddeld moeite hebben met verandering. Je krijgt de tools in handen om je cliënten bij te staan bij het organiseren van hun leven én in het gesprek hierover. Zodat jouw hulp echt verschil maakt.

Voor wie?

De doelgroep bestaat uit professionals die 1-op-1 ondersteuning bieden in leer- en verandertrajecten en daarbij liefst gebruik maken van de persoonlijkheid en sterke kanten van hun cliënt.  Ze zijn op zoek zijn naar praktische tips om mensen in beweging te krijgen en hebben affiniteit met professional organizing.

Meer weten over ons aanbod? Vraag een gesprek aan.

Herken je dit?

  • Ik wil graag meer doen voor mijn cliënten, maar de chaos thuis belemmert de vooruitgang
  • Het ontbreekt mijn cliënt aan praktische vaardigheden om zijn leven op orde te krijgen
  • Mijn cliënt wil graag opruimen, maar kampt met gevoelens van verlies
  • Het lukt me niet de aandacht van mijn cliënt lang vast te houden
  • Ik wil een constructief gesprek met mijn cliënt kunnen voeren over gedragsverandering

Onze speciale themadagen gaan in op de uitdagingen waarvoor je kan komen te staan als je cliënt (of je collega, partner of familielid) moeite heeft met plannen, structureren of het overzicht verliest. Niet alleen in het gedrag, maar ook in het denken en het voelen kun je te maken krijgen met ongeorganiseerdheid. Je krijgt modellen en technieken aangereikt om in dergelijke omstandigheden orde op zaken te helpen stellen. Ook leer je hoe je professioneel door kunt verwijzen als jouw eigen hulp niet toereikend is.