PowervrouwHet kan een hele worsteling zijn om je bedrijf in organizing dienstverlening van de grond te krijgen. Er zijn zoveel vragen die je alléén moet zien te beantwoorden. Zou het niet prettig zijn als er een netwerk was met gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, inspiratie op te doen en kennis te delen specifiek gericht op het ondernemen als organizer?

Als het antwoord hierop ‘ja’ is, kom dan naar de Ondernemersochtend voor organizers. Een maandelijks terugkerende werkochtend waar je collega’s kunt ontmoeten, kennis kunt opdoen over een specifiek thema, samen of alleen aan je doelen kunt werken en ervaringen kunt delen. Op 19 september is het thema: creatief schrijven over je vak.

Een heel bijzondere workshop
Veel mensen schrijven over professional organizing. Ze maken een nieuwsbrief of publiceren een blog, doorgaans met als doel zichzelf op de kaart te zetten. Tijdens deze workshop gaan we echter schrijven over onze beroepsgroep, en wel op een heel leuke, bijzondere en creatieve manier, door het maken van Loesje-posters! De beste posters worden opgemaakt in Loesje-stijl en kunnen vrij daarna verspreid worden ter meerdere eer en glorie van ons beroep (mits ze geen commerciële boodschap hebben uiteraard). Bovendien levert deze workshop veel inspiratie en teksten op waar je zelf mee verder kunt. Deze Ondernemersochtend wordt door een externe workshopleider gegeven, de kosten zijn € 75,- incl. btw. 

Voor wie?
Iedereen die het prettig vindt om op gezette tijden aan zijn/haar bedrijfsdoelen te werken, wil netwerken met collega’s of steun/ideeën/inspiratie zoekt bij het uitbouwen van zijn of haar bedrijf is welkom tijdens deze ochtenden. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om je kennis te delen en een actieve bijdrage te leveren.

Organisatie en kosten
De Ondernemersochtenden vinden plaats in Utrecht van 10:00 tot 12:30 uur (inlopen vanaf 09:30 uur). De kosten voor deze workshop over creatief schrijven zijn € 75,- incl. 21% btw. Dat is inclusief zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren en ontvangt hiervoor op de dag zelf een bewijs van betaling. Er is plaats voor maximaal 15 personen.

NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je annuleren na aftrek van de administratiekosten ad € 10,-. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

 

[button href=”https://www.schoolvoororganizing.nl/aanmelden/” title=”Aanmelden” target=”blank” shape=”square” size=”mini” block=”false” circle=”” icon_only=”” info=”” info_place=”top, right, bottom, left” info_trigger=”hover, click, focus” info_content=””] DIRECT AANMELDEN[/button]

Datum en tijd:
19/09/2016: 09:30 - 12:30

Locatie:
Restaurant Se7en
Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht


Kosten:

Literatuur:
alternative text