Ben je benieuwd wat de School voor Organizing nou precies doet, en overweeg je hier scholing te volgen? Schrijf dan in voor onze informatiebijeenkomst en maak kennis met het aanbod.

De School voor Organizing is een opleidingsinstituut voor professional organizers. Ben je leergierig, wil je succesvol worden in je vak en houd je van sparren met collega’s, dan vind je bij ons instituut de kennis, inspiratie en de handvatten om jezelf verder te ontwikkelen als persoon en als professional.

Opleidingen voor starters en gevorderden

We bieden een basistraining voor organisatietalenten in loondienst en of mensen die al ondernemer zijn en daarnaast in de zakelijke markt willen gaan organizen. Ook verzorgen we opleidingen voor organizers die al een basisopleiding hebben gedaan en zich willen professionaliseren. Onze meerdaagse opleidingen kun je los volgen, maar ze vormen die samen ook een erkende registeropleiding op Post-HBO niveau, zodat je jezelf Senior Professional Organizer mag noemen.

Niet zelf het wiel uitvinden

Dat is nog niet alles! We organiseren ook laagdrempelige online webinars: ondernemersactiviteiten om jezelf en je onderneming te positioneren en expertsessies waarin we deskundigen aan het woord laten. Tegen een kleine prijs en soms zelfs gratis. Verder versturen we eens per maand een nieuwsbrief met prikkelende blogs, aandacht voor ontwikkelingen in ons vakgebied en leuke acties. Onze missie is kennis en ervaring over ons vakgebied te verzamelen zodat we niet allemaal steeds opnieuw het wiel hoeven uit te vinden.

Online informatiebijeenkomst

Wil je ontdekken welk aanbod bij jou past en een indruk krijgen van de mensen achter de School voor Organizing? Dan nodigen we jou van harte uit ons te leren kennen! Haak aan bij onze online informatiebijeenkomst op dinsdagavond 14 november om 19:30 uur. We gaan dan in dieper in op onze basisopleiding  tot Business organizer (organizen in loondienst of als ondernemer op de zakelijke markt) die op 25 januari 2024 start, en de opleiding voor organizers die een laagje dieper willen, Aan de slag met je klant, die op 10 januari 2024 start.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Meld je aan via dit online inschrijfformulier en bewaar de registratielink. Een paar dagen van tevoren ontvang je een reminder en kun je alvast vragen stellen. Kun je niet? Schrijf je dan toch in en beluister de opname terug.

Datum en tijd:
14/11/2023: 19:30 - 20:30


Kosten:
gratis


Literatuur:
geen