Organizen met Microsoft Teams

Werk jij regelmatig met klanten die Microsoft Teams gebruiken, maar vind je het nog een hele uitdaging om te snappen hoe het programma werkt, waar jouw klanten tegenaan lopen en welke adviezen je kunt geven? Kun je daarbij wel wat tips gebruiken?

Microsoft Teams biedt veel mogelijkheden om samen te werken en taken te delen, maar dat vraagt wel om een goede inrichting. Door deze training krijg je meer inzicht, kennis, vaardigheden en handige tips over het gebruik van dit programma. Met twee petten op: voor jezelf in het gebruik van Teams, en om jouw klanten verder op weg te helpen.

Wat gaan we doen?
Deze workshop is heel praktisch van aard. Aan de hand van voorbeelden leer je wat wel en wat niet werkt in MS Teams. We gaan tijdens deze training vooral in op hoe je overzicht en structuur houdt in MS Teams. Daarvoor is het wel handig dat je wat basiskennis hebt van MS Teams. Onder basiskennis verstaan we dat je weet hoe je kunt chatten en vergaderen met MS Teams.

Tijdens de workshop leer je:

  • De diverse opties in een chatbericht benutten
  • Een vergadering organiseren
  • Effectief (online) samenwerken, ook met externen
  • Een Team aanmaken (ook met externen, als het organisatiebeleid dit toelaat)
  • Een kanaal aanmaken (openbaar of privé)
  • Overzicht en rust creëren in het gebruik van Microsoft Teams
  • Korte uitleg over nieuwe toepassingen in Microsoft Teams
  • Meer delen in plaats van mailen

Goed om te weten
Als je aan deze workshop mee wilt doen heb je alleen een geldig mailadres nodig. Heb je al een account voor MS Teams, meld je dan aan met dit (microsoft-)account. Na je inschrijving ontvang je ongeveer twee weken van tevoren een intake-formulier, zodat we niet alleen het kennisniveau kunnen inventariseren maar ook wat je graag wilt leren over MS Teams. Ook ontvang je een uitnodiging met een link waarmee je kunt deelnemen aan de training en een filmpje om je basiskennis op te frissen.

Wie is de workshopleider?
Jantina van Beers van Van Beers Organizer is groot fan van MS Teams en geeft diverse trainingen en workshops over het gebruik van MS Teams. Het afgelopen jaar niet alleen aan MKB bedrijven maar ook aan bedrijven als ABN AMRO, APG, Politie en Defensie.  Jantina is lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO).

Meedoen met deze expertsessie ‘Organizen met Microsoft Teams’?
Deze expertsessie vindt online plaats via MS Teams op woensdagavond 3 maart 2021 van 19:30 tot uiterlijk 21:30 uur. De kosten: € 47,00 (vrijgesteld van btw). Je betaalt van tevoren per IDEAL en kunt direct je btw-factuur downloaden. Verhinderd? Schrijf je dan toch in en ontvang de opname en de hand-out achteraf.

Datum en tijd:
03/03/2021: 19:30 - 21:00


Kosten:
47,- (vrijgesteld van btw)


Literatuur:
geen