business organizerHoud jij van orde en overzicht en ontdek je snel hoe iets efficiënter of effectiever kan? Zie of hoor je dat collega’s of klanten weinig overzicht ervaren en zou je willen helpen? Volg dan de Opleiding tot Business Organizer. Als organisatietalent kun je werkstress helpen verminderen. In deze infosessie hoor je er meer over.

De Opleiding tot Business Organizer helpt organisatietalenten om zich verder te ontwikkelen. Je krijgt de praktische kennis en kunde om een bijdrage te leveren aan het terugdringen van werkdruk en het verbeteren van persoonlijke effectiviteit. Je kunt dit zowel in loondienst als interne business organizer doen, of als zelfstandige business organizer.

Interne business organizer

Je bent werkzaam in een organisatie waar werkdruk speelt, en ziet collega’s om je heen worstelen met de waan van de dag. Zelf heb je veel affiniteit met plannen, organiseren en timemanagement. Je hebt een aangeboren talent voor overzicht en je beleeft er plezier aan om je kennis over te dragen.

Dat maakt jou een goede kandidaat voor de opleiding. Als collega kun je een bijdrage leveren aan het verminderen van werkstress. De drempel om jou in te zetten is laag. Zo kan je werkgever vorm geven aan preventie en sturen op productiviteit met behoud van welbevinden. Dat is de toegevoegde waarde van een interne business organizer!

Zelfstandige business organizer

Ben je niet in loondienst, maar zelfstandig? En wil je zakelijk organizen in je dienstverlening opnemen? In de Opleiding tot Business Organizer krijg je stappenplannen, werkvormen, instrumenten en technieken op een presenteerblaadje aangeboden en probeer je deze meteen in de praktijk uit. Daardoor voel je je al snel vaardiger en heb je een vliegende start als business organizer. Jouw mentor begeleidt je bij je eigen vraagstukken.

Online infosessie

Wil je meer weten over deze opleiding en ontdekken of dit bij jou past? Volg dan onze online informatiebijeenkomst op dinsdag 21 mei van 10 – 11 uur. We vertellen hoe de opleiding is opgebouwd, voor wie deze geschikt is, hoe je je werkgever hiervoor enthousiast maakt als je in loondienst bent, en wat oud-deelnemers zeggen.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Meld je aan via dit online inschrijfformulier en bewaar de registratielink. Een paar dagen van tevoren ontvang je een reminder en kun je alvast vragen stellen. Kun je niet? Schrijf je dan toch in en beluister de opname terug.

Datum en tijd:
21/05/2024: 10:00 - 11:00


Kosten:
gratis


Literatuur:
geen