Mouwen opstropenJe hebt zojuist gesproken met een geïnteresseerde klant en hebt beloofd een offerte uit te brengen. Spannend, want zal het je lukken om de sfeer van het prettige gesprek in een papieren document te vangen? In andere woorden: hoe krijg je jouw voorstel zo aantrekkelijk mogelijk op papier?

In vijf stappen naar een winnende offerte
Daar vertelt Saskia Kerkhof van Client Matters ons alles over tijdens deze Ondernemersochtend op 1 december in Utrecht. Tijdens de workshop krijg je antwoord op de volgende vragen:
1. Hoe zorg ik dat de klant de link ziet tussen zijn wensen en mijn dienst/product?
2. Hoe vertaal ik al die info die ik in mijn gesprek heb verzameld naar papier?
3. Hoe zorg ik dat de klant die ‘klik’ uit het gesprek ook ervaart op papier?
4. Hoe verkoop ik mijn tarieven slim en blijf ik ook transparant?
5. Hoe zorg ik voor een overzichtelijke structuur en schrijfstijl die lekker leest?

Saskia geeft praktische tips die je meteen kunt toepassen op een eigen offerte. Neem dus zeker een tekst mee als je die hebt. Daardoor leer je meer en wie weet loop je na afloop naar buiten met een bijgeschaafde offerte! NB: Voor deelname aan deze Ondernemersochtend is het niet noodzakelijk dat je organizer bent.

Wat is een Ondernemersochtend voor Organizers?
De reeks Ondernemersochtenden voor Organizers zijn laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden bedoeld voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in organizing dienstverlening uit te bouwen, en die af en toe een klankbord zoekt. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Voor wie?
Iedereen die het prettig vindt om op gezette tijden aan zijn/haar bedrijfsdoelen te werken, wil netwerken met collega’s of steun/ideeën zoekt is welkom tijdens deze ochtenden. Of je nu al ervaren bent of niet. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om je kennis te delen en een actieve bijdrage te leveren. Misschien organiseer jij de volgende Ondernemersochtend?

Organisatie en kosten
Deze Ondernemersochtend wordt georganiseerd door Astrid van der Peet en vindt plaats op donderdag 1 december van 10:00 tot 13:00 uur. De kosten: € 40,- excl. 21% btw. Dat is inclusief zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren en ontvangt hiervoor op de dag zelf een bewijs van betaling. Er is plaats voor circa 16 personen.

[button href=”https://www.schoolvoororganizing.nl/aanmelden/” title=”Aanmelden” target=”blank” shape=”square” size=”mini” block=”false” circle=”” icon_only=”” info=”” info_place=”top, right, bottom, left” info_trigger=”hover, click, focus” info_content=””] DIRECT AANMELDEN[/button]

NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

 

Datum en tijd:
01/12/2016: 10:00 - 13:00

Locatie:
Restaurant Se7en
Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht


Kosten:

Literatuur:
alternative text