PowervrouwHoe kun je je als organizer onderscheiden van je 500 collega’s, of erger nog: van de 40.000 coaches die er in Nederland zijn? Marketingprofessional weten het wel: kies ‘gewoon’ een niche. Maar dat is bepaald niet gemakkelijk als je nog niet zo lang bezig bent. Je bent het vak nog aan het leren. En… jij kunt wel een aanbod verzinnen, maar zitten mensen daar echt op te wachten?

Het is waar: nichemarketing kan je enorm helpen met je profilering. Je hoeft niet meer overal iets van te weten, je weet van weinig heel veel. Daardoor ga je gerichter op zoek naar kennis, dus dat geeft al veel focus. Je maakt je de taal van je niche eigen en gaat steeds beter de behoefte van je klanten zien. Gaandeweg krijgt je omgeving beeld bij wat je doet.

Doelgroep en inhoud
Een niche wordt niet plompverloren geboren. Je groeit er langzaam in. Deze workshop is dan ook bedoeld voor organizers die graag een niche willen adopteren, maar die nog niet goed weten wat bij hen past. Via gerichte opdrachten en in gesprek met elkaar onderzoek je waar je affiniteit ligt, welke ervaring je al hebt en waar je eerder al succesvol in bent geweest. We kijken ook naar je profilering online; wie weet scherp je vandaag je pitch al aan!

Deze ondernemersochtend wordt verzorgd door professional organizer Martine Vecht, 12 jaar ervaring rijk en oprichter van de School voor Organizing. Zij weet als geen ander in welke niches je collega’s actief zijn en waar de groeikansen liggen – wie weet kun je daar je voordeel mee doen!

Wat is een Ondernemersochtend voor Organizers?
De reeks Ondernemersochtenden voor Organizers zijn laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden bedoeld voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen, en die af en toe een klankbord zoekt. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Wie komen er?
Iedereen die het prettig vindt om op gezette tijden aan zijn/haar bedrijfsdoelen te werken, wil netwerken met collega’s of steun/ideeën zoekt is welkom tijdens deze ochtenden. Of je nu al ervaren bent of niet. De enige voorwaarde is dat je bereid bent om je kennis te delen en een actieve bijdrage te leveren. Misschien organiseer jij de volgende Ondernemersochtend?

Organisatie en kosten
Deze ondernemersochtend vindt plaats in Utrecht, op maandag 29 mei van 10:00 tot 12:30 uur. De kosten: € 25,00 incl. 21% btw, zaalhuur met WiFi, koffie/thee en iets lekkers. Je betaalt van tevoren per IDEAL en ontvangt direct je bewijs van betaling. Er is plaats voor 12 – 16 personen. Vergeet niet je laptop mee te nemen!

NB: Moet je afzeggen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen.

Datum en tijd:
29/05/2017: 10:00 - 13:00

Locatie:
Restaurant Se7en
Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht


Kosten:
€ 25,00 incl. 21% btw


Literatuur:
geen