Ondernemersmiddag – Digitaal bij blijven (vol)

digitaal in het diepeHet is een hele kunst om digitaal bij te blijven. Je klant gebruikt net weer even andere software dan waar jij in thuis bent of heeft een onbekend besturingssysteem. Het wemelt van de productivity-apps en andere programmaatjes om ons gedrag te beïnvloeden. Zelf werken we in de cloud, gebruiken we sociale netwerksites om ons bedrijf te promoten en messengerdiensten om met elkaar te communiceren. 

Digitaal bijblijven gaat niet vanzelf en vergt een alerte houding. En het blijft onhaalbaar om overal van op de hoogte te zijn, zelfs al ben je een halve ICT-professional. Toch wil je je klanten graag goed adviseren, en enigszins op de hoogte zijn van de nieuwste trends.

Leren van elkaar
Kom daarom naar deze ondernemersmiddag! Een middag om uit te wisselen en de handigste applicaties bij elkaar in werking te zien. Vier collega-organizers delen hun kennis over OneNote, WhatsApp, productiviteitsapps en Buffer. Er is ook ruimte om je eigen tips te delen!

Judith Bolder: ‘OneNote is het digitale notitieblok van Microsoft. Vele mensen beschikken over dit handige, gratis programma maar hebben er nauwelijks weet van, laat staan dat ze er gebruik van maken. En dat terwijl het dé ontbrekende schakel in je digitale workflowsysteem kan zijn. Tijdens de ondernemersmiddag leg ik uit hoe OneNote helpt bij productiviteit en werkplezier.’

Janny Brusselers: ‘WhatsApp, we kunnen geen dag meer zonder. Wil je leren om effectiever om te gaan met deze populaire app? Ik ben effectiviteitstrainer en geef je slimme tips om het beste uit WhatsApp te halen. Je kunt er direct mee aan de slag.’

Manuela Lauch: ‘Ik laat zien hoe Buffer werkt. Buffer past uitstekend bij ons organizers omdat je je social media tijd- en plaatsonafhankelijk kan beheren. Met Buffer kun je via de website en met een Chrome-extension op je laptop werken maar ook ‘on-the-go’ via een app op je smartphone. Mooi meegenomen: Buffer bespaart je veel tijd!’

Karen Visser: ‘Productiviteitsapps zijn er in twee soorten: takenapps en gedragapps. Beide hebben voor- en nadelen en beide hebben apps die goed scoren. Ik leg je uit waarmee je rekening houdt als je je klant iets adviseert én geef je een lijstje van de best beoordeelde apps.’

We zijn deze middag te gast bij Seats2Meet in ’s Hertogenbosch. Aan het begin van de middag maken we kennis met het concept van deze centra waarbij ontmoeten, kennis delen en inspireren centraal staat. Bekijk alvast het filmpje voor een indruk.

Vanwaar die Ondernemersactiviteiten voor Organizers?
Ondernemen vergt veel doorzettingsvermogen. Vandaar deze laagdrempelige, zeer betaalbare maandelijkse leer- en werkochtenden voor iedereen die bezig is zijn of haar bedrijf in (organizing)dienstverlening uit te bouwen. Je treft er gelijkgestemde vakgenoten, een plek om vragen te stellen, ervaringen te delen en inspiratie op te doen.

Organisatie en kosten
Helaas, deze ondernemersmiddag is VOL! Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Stuur een mailtje naar info@schoolvoororganizing.nl.

NB: Heb je je aangemeld maar kun je niet komen? Houd dan rekening met de annuleringsvoorwaarden. Tot twee weken voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel vervanging sturen; informeer of er een wachtlijst is.

 

Datum en tijd:
27/03/2018: 13:30 - 16:30

Locatie:
Seats2Meet Den Bosch

Kaart wordt geladen...


Kosten:
25,- incl btw


Literatuur:
geen

2018-02-05T17:13:32+00:00 27 mrt 2018|Ondernemersactiviteit|