Trainer: Monique Veltman

Wil je je klant op een aantrekkelijke manier motiveren jouw organizingadviezen op te volgen? Of heb je veel woorden nodig om iets uit te leggen maar komt de inhoud soms toch niet goed over? Leer in één dag hoe je het gezegde door middel van tekeningen verduidelijkt. Je gaat naar huis met een kant-en-klare set tekeningen die je meteen kunt gebruiken bij je klant.

‘Breng het in beeld ‘ is een training om te leren tekenen ter ondersteuning van het organizing traject. Ergotherapeut Monique Veltman ontdekte dat beelden heel helpend kunnen zijn om kennis over te dragen of afspraken samen te vatten. Monique heeft hierover al meerdere succesvolle trainingen gegeven aan haar eigen beroepsgroep en deelt haar kennis graag met professional organizers.

Wat levert deze dag je op?

‘Breng het in beeld’ is een nuttige en leuke dag waarin je eenvoudige illustraties leert maken. Dit mag je verwachten:

  • Je krijgt inzicht in het nut en de meerwaarde van tekenen ter ondersteuning van het organizingtraject, jouw workshop of training
  • Je kent enkele handige technieken om snel en gemakkelijk tekeningen te maken
  • Je hebt een reeks belangrijke begrippen die in jouw praktijk spelen in kaart gebracht en getekend
  • Je bent bekend met de mogelijke toepassingen van beelden ter ondersteuning van je begeleiding, je gesprekken en presentaties

Voor wie is deze dag bedoeld?

Deze dag is geschikt voor organizers uit alle niches en van alle niveaus. Tijdens de dag zelf gaan we vooral lekker praktisch aan de slag. Je krijgt je eigen tekenset met werkboek en er is voldoende papier aanwezig om naar hartenlust te tekenen. De materialen mag je mee naar huis nemen, zodat je direct in de praktijk aan de slag kunt.

Organisatie en kosten

De kosten voor deze module zijn € 295,- excl. 21% btw. Dit is inclusief lunch, hand-outs en tekenmaterialen. Er zijn nog twee plaatsen.

Speciaal aanbod
Deze training maakt deel uit van het Keuzeblok Speciale Doelgroepen. Dit blok bestaat uit drie trainingsdagen naar keuze uit ons aanbod van trainingen over een speciale niche of techniek. Profiteer van extra begeleiding en een korting tot wel 15% per trainingsdag. Meer informatie: Keuzeblok Speciale Doelgroepen.

Datum en tijd:
19/06/2020: 10:00 - 16:30

Locatie:
De Plek Leiden
Kanaalpark 157
Leiden


Kosten:
€ 295,- excl. 21% btw en literatuur, inclusief lunch, reader en hand-outs


Literatuur:
geen