Online kennismaking School voor Organizing

Ben je benieuwd wat de School voor Organizing nou precies doet, en overweeg je hier scholing te volgen? Schrijf dan in voor deze online kennismaking en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Veel organizers zijn tijdens de eerste jaren van hun ondernemerschap zoekende: een niche kiezen, klanten werven, ervaring opdoen… er komt best veel op je af! En hoe groot je passie voor professional organizing ook is: de basisopleiding die je hebt gevolgd is maar een tipje van de sluier. Er valt nog enorm veel te leren over dit mooie vak.

Waar je in het begin vooral intuïtief werkt en al blij bent dat je klanten hebt, groeit waarschijnlijk na verloop van tijd de behoefte aan meer kennis, meer theorie, meer begeleidings- en coachingsvaardigheden en meer uitwisseling. Precies daarom is de School voor Organizing opgericht: om alle kennis en ervaring te verzamelen zodat we niet allemaal het wiel hoeven uit te vinden. Een opleidingsinstituut voor en door organizers, met een breed palet aan interessante activiteiten, trainingen en opleidingen. Neem maar eens een kijkje in onze agenda! 

Online kennismaking School voor Organizing

Ben jij een leergierige professional organizer? Ben je toe aan verdieping, wil je je specialiseren, heb je een zetje nodig om nu echt met je organizingactiviteiten door te pakken, of ben je gewoon nieuwsgierig naar het aanbod? Dan nodigen we jou van harte uit ons te leren kennen!

Haak op donderdagavond 29 oktober om 20:00 uur aan bij onze online kennismaking via Zoom. Oprichtster Martine Vecht vertelt dan wat er bij de School te halen valt en welk aanbod bij welk ervaringsniveau past. Je leert welke ontwikkelstadia organizers meestal doorlopen, en wat in welke fase handig is. Doen: onze trainingen krijgen veel duimpjes en de Post-HBO opleiding tot Senior Professional Organizer is voor veel senior organizers de springplank geweest naar een succesvol bedrijf.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Meld je aan via dit inschrijfformulier en bewaar de registratielink. Kort van tevoren ontvang je een reminder en kun je alvast vragen stellen. Kun je niet? We organiseren deze bijeenkomst ook op 17 november.

Datum en tijd:
29/10/2020: 20:00 - 21:00


Kosten:
gratis


Literatuur:
geen